Korg MPS-10

Korg MPS-10

SPD killer?

Als het om percussie triggerpads gaat kun je nauwelijks om de SPD’s van Roland heen. Korg probeert nu de SPD naar de troon te steken met hun nieuwe percussie controller......meer »»

D'Addario NYXL: sterk als de Brooklyn Bridge

Vernieuwende elektrische gitaarsnaren blijven populair

D'Addario’s NYXL snaren behoren tot de best verkopende series van het merk. En dat is niet zo gek, want deze elektrische gitaarsnaren hebben zo’n beetje alles wat je als elektrische gitarist wilt:.....meer »»

Logic Pro update

Mastering Assistant, 32 bit float en plugins

Apple’s Logic Pro heeft een frisse update gekregen naar versie 10.8 en ook de iOS-versie gaat naar 1.1. Heel interessant is de mastering assistant, maar er zijn ook twee nieuwe plugins......meer »»

Cubase 13 heeft opvallend veel te bieden

13 als geluksgetal

Ze hadden ‘m kunnen overslaan, maar gelukkig zijn ze niet bijgelovig bij Steinberg. Versie 13 van de populaire Cubase daw heeft zelfs opvallend veel te bieden......meer »»

Cordial presenteert de elements-serie kabels

Kabels zijn essentieel voor elke muzikant. Cordial wil voor wie een krap budget heeft toch kwalitatief goede kabels leveren. Daartoe hebben ze de elements-serie gelanceerd.   .....meer »»

Music Man Retro '70s StingRay Bass

Terug naar de jaren '70 met Music Man

Leo Fender introduceerde de Music Man StingRay in de jaren '70 en deze vier bassen eren deze glorieuze periode......meer »»

Korg Keystage

keyboard controller met midi 2.0

Korg presenteert twee nieuwe keyboardcontrollers. Op zich bepaald geen reden tot opwinding, maar ze behoren tot het ultra-kleine clubje dat midi 2.0 ondersteunt......meer »»

Arturia AudioFuse 16Rig

Veelzijdige interface

Arturia heeft een nieuwe usb-c interface en voor de afwisseling eentje met lekker veel in- en outputs. Daar komt bij dat ie veel meer kan dan het gros van de audio interfaces.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken