Ton Voerman overleden

Ton Voerman overleden

Icoon van de muziekindustrie

Ton Voerman is 9 februari overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was een markante man, die veel heeft betekend voor de muziekindustrie in de Benelux. Voerman Amersfoort is het distributiebedrijf dat hij.....meer »»

NAMM Show 2020 - Korg MS-20 FS

Full size re-issue van de MS-20 in 4 kleuren

De (sound van) de klassieke Korg MS-20 is de laatste jaren weer zo populair, dat het hoog tijd werd dat Korg met een fatsoenlijke full size reissue zou komen. De MS-20 Mini was toch iets te mini en de.....meer »»

Namm Show 2020 - Gibson USA en Acoustic

Original en Modern collecties breiden uit

Naast de Slash Collection presenteert Gibson ook uitbreidingen in de Original en Modern collectie, die zich nu ook uitbreiden naar Gibson Acoustic......meer »»

Namm Show 2020 - IK Multimedia audio interfaces

iRig Pro DUO I/O en Axe I/O Solo

IK Multimedia breidt haar assortiment audio interfaces uit met twee nieuwe modellen: de iRig Pro DUO I/O en de Axe I/O Solo......meer »»

NammShow 2020 - Lekholm DM 48 Digital harmonica

Midi-mondharmonica!

Die kenden we nog niet: een mondharmonica als midi-controller! En waarom ook niet eigenlijk, na alle soorten breath-controllers die er al zijn......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws - Vox Telstar

Ultieme vintage kit?

Vergeet twee bassdrums, oogverblindende afwerking of zes bekkens: als je echt verbaasde blikken van je publiek wilt, dan is de Vox Telstar 2020 je ideale drumstel......meer »»

NAMM Show 2020 - Yamaha YC61

Multi tasking op het podium

Een keyboard waar je zowel zeer overtuigende Hammonds - vanzelfsprekend inclusief drawbars, percussie en C/V - als elektrische en akoestische piano's en synths uit kunt halen, voorzien van effecten, s.....meer »»

NAMM Show 2020 - Viscount Legend '70s

Modulaire stagepiano

Als je synths kunt bouwen die uit modules bestaan zodat je alleen hoeft te kopen wat je daadwerkelijk gebruikt, waarom zou dat dan niet met piano's kunnen? Dat is precies wat Viscount dacht en voor de.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken