XILS-Lab X-201

XILS-Lab X-201

De vocoder van Kraftwerk, Herbie Hancock en Daft Punk als plug-in

Vocoders kom je tegen op allerlei bekende en minder bekende tracks. Diverse merken brachten een analoge vocoder op de markt, maar die van Sennheiser is een van de beroemdste en die is nu als plug-in v.....meer »»

D'Angelico neemt Supro en Pigtronix over

Drie New Yorkse merken samen sterk

Gitaarmerk D'Angelico heeft bekend gemaakt dat het de aan elkaar verbonden versterker- en effectpedalenmerken Supro USA en Pigtronix heeft overgenomen......meer »»

Waldorf Iridium

Desktopversie van de Quantum?

Sinds vandaag is het officieel: Waldorf introduceert een compacte versie van de Quantum synthesizer onder de naam Iridium.....meer »»

Music Man Mike Herrera StingRay

Seafoam Green en unieke knoppenwinkel

Ernie Ball Music Man introduceerde de Ernie Ball Music Man Mike Herrera StingRay Bass. De bas heeft wat bijzondere eigenschappen en is een droombas voor ons als magazine om te testen. Waarom? .....meer »»

United Plugins Subbass Doctor 808

Het beste recept voor sublaag

Vanwege het uiterlijk lijkt het in eerste instantie een 808 drummachine plug-in, maar deze Subbass Doctor bekommert zich om het laag in je producties.....meer »»

Paranormale Squiers

7 nieuwe modellen in de Paranormal Serie

Fender heeft de Parallel Universe serie, waarbij specificaties van verschillende modellen door elkaar worden gehusseld. De nieuwe Paranormal serie van Squier lijkt daar wel wat op en bevat vergeten mo.....meer »»

Matt Bradshaw DrumKid

Aleatorische mini drumcomputer

DrumKid is een kleine digitale drummachine die random, lo-fi drumpatronen produceert. Je kunt de mate van randomness met vier knoppen instellen.....meer »»

MadCatz Rock Band 3 Keytar voor nog geen 50 euro

Verassend veelzijdige midicontroller voor een prikkie

Ja, het is een keytar en ja, het ding is bedoeld voor de videogame Rock Band, maar het is ook de goedkoopste keytar die er momenteel te koop is.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken