Veel features in Joyo Cab Box cabsimulator

Veel features in Joyo Cab Box cabsimulator

Het speakerkast-simulatiepedaal biedt ook een breed scala aan ingebouwde Impulse Responses

Joyo breidt zijn nieuwe R Series pedaallijn uit met de lancering van de Cab Box, een cabinetsimulator die gebruikmaakt van Impulse Responses, met de optie om je eigen IR's te laden......meer »»

Sinevibes Turbo variable waveshaping synthesis

Niieuwe oscillators voor je Korg Prologue!

Korg is erg belangrijk geweest voor de heropleving van analoge synthesizers. Dat begon met de Monotron en leidde begin 2018 tot de Prologue. De Prologue is een geweldige polyfone analoge synth, maar h.....meer »»

Arturia Pigments

Eeerste videotutorial

In het Clipboard van Interface 225 meldden we al dat Arturia een nieuwe software synthesizer uitbrengt die Pigments heet. Nu is er ook een uitgebreide video tutorial verschenen......meer »»

Behringer Odyssey

Eerste video met Behringer ARP clone

Tja, het is weer tijd voor de Behringer promo-machine. Het lijkt er namelijk op dat begin 2019 Behringers versie van de ARP Odyssey op de markt gaat komen. Nu is er een video waarin ie ook echt te hor.....meer »»

Kool Amplification Blue Sky Reverb Mini combo's

Pedalenversterker in 18 en 35 watt

Het Noord-Hollandse Kool Amplification is bekend om zijn high-gain versterkers, maar ontwikkelde enkele jaren terug de Blue Sky, een cleane versterker bedoeld als het perfecte platform voor gitaristen.....meer »»

Acustica Audio Ceil

Nog snel even een kerstcadeau voordat je kerstboom zijn naalden verliest of op de brandstapel terecht komt! Ceil is een gratis channel strip plug-in van Acustica Audio......meer »»

Roland AX-Edge voorgesteld

Nieuwe keytar met ingebouwde sound engine

Soms vraagt een synth-riff er gewoon om niet alleen kèk gespeeld, maar ook visueel aantrekkelijk uitgevoerd te worden! De AX-Edge van Roland is een synthesizer/controller van Roland in de keytar-trad.....meer »»

ESP maakt 2019 modellen bekend

Nieuwe gitaren in de Signature, USA, E-II & LTD Deluxe series

Het Japanse ESP laat elk jaar op de NAMM Show een enorme hoeveelheid aan nieuwe modellen zien, maar dit jaar hoeven we niet te wachten tot de laatste week van januari, want ESP heeft nu zijn 2019 mode.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken