aanmelden
Nieuwe weg naast de akoestische- en archtopgitaren
Merknieuws 03-02-2017 14:28
De Chinese handgebouwde akoestische gitaren van Eastman zijn in Nederland inmiddels behoorlijk ingeburgerd, net als de semi-akoestische thinlines. Daarnaast maken ze mandolines, archtops en nylonsnari .....meer »»
Met Cordoba, Fender, Ampeg, Morley, Gretsch, Sonor, Aston, Korg, Focusrite, Dexibell, en video Studiologic, Neumann, Paiste, Fender
Merknieuws 17-01-2017 13:45
Ah, kon het maar altijd NAMM zijn! Maar helaas komt aan elk feest een einde. In dit laatste NAMM-verslag een selectie fijne gear waar we de eerste dagen door de grote drukte aan voorbij gelopen waren. .....meer »»
Met Ibanez, Reverend, Ashdown, Zildjian, Korg, PRS, Zildjian, Pearl, Neumann, iConnectivity, Dave Smith Instruments,
Merknieuws 17-01-2017 13:42
Hoeveel gearnieuws kun je aan voordat je verzadigd bent? Ondanks de eerste blaren en de vermoeide benen, is onze honger voorlopig onstilbaar. Dag 3 bracht ons weer een heerlijke overvloed aan gear! .....meer »»
Met Warwick, Meinl, Fender, Akai, Pioneer, ESP, Ibanez, Tama, Roland, Studiologic
Merknieuws 17-01-2017 13:36
Onze voeten beginnen al pijnlijk aan te voelen, maar onze oren en ogen zijn nog lang niet verzadigd, dus hebben we ons ook vandaag weer verlekkerd aan een eindeloze stroom gear. Een (kleine) selectie .....meer »»
Met Fender, Paiste, JBL, Roland, Guild, Boss, Music Man, DW, Soundcraft, KeyB
Merknieuws 17-01-2017 13:33
NAMM 2017 laat aan alle kanten zien dat de muziekindustrie weer lekker in de lift zit. We zijn zwaar onder de indruk van al het nieuws dat op de eerste beursdag op ons afkomt. Hieronder een eerste sel .....meer »»
Met productnieuws van Fender, Akai, ESP/LTD, Korg, Warwick, Roland, Breedlove, Meinl, ATV en meer
Merknieuws 16-01-2017 05:06
Nog een paar dagen en dan begint de NAMM Show in Anaheim, Californië. Natuurlijk is Musimaker erbij en we doen elke dag verslag vanuit het voorstadje van L.A.. De geruchtenmachine gaat al flink te ke .....meer »»
Één-staps-home-studio
Merknieuws 17-12-2016 14:45
Wil je geen gezeur met eindeloos vergelijken en reviews in Musicmaker lezen voordat je besluit wat je in je nieuw op te zetten home-studiootje wilt? Koop dan gewoon de iRig Pro Duo Studio Suite of zij .....meer »»
Opgeruimd staat profi
Merknieuws 14-12-2016 12:23
De meeste home-studio’s zijn een wirwar van draden en instrumenten, waartussen je met moeite nog een monitor en twee op een stapeltje oude boeken geplaatste monitors ontwaart. Wil je het profi aanpak .....meer »»