Cory Wongs Plugin

Cory Wongs Plugin

Funkgitaar- en bassounds van Neural DSP

Neural DSP heeft aan zijn lijst van plugins de Archetype toegevoegd, met de versterker- en effectsounds die Cory Wong het liefst gebruikt. En, het is niet alleen geschikt voor gitaar, maar werkt ook p.....meer »»

Homestead voor Danny Vera

Dreadnought en OM

Homestead, het gitaarmerk uit Heemstede met eigen productie in Indonesië, brengt dit jaar een signaturemodel uit voor gitarist en zanger Danny Vera. .....meer »»

Soldano is terug met 30 watt top

Legendarische klank in compact formaat

De Soldano SLO-100 is een legendarische versterker, die iedere gitarist – misschien zonder het te weten – heeft gehoord. Dat moet ook wel als je beseft dat gitaristen van Mark Knopfler en Eric Cla.....meer »»

Darkglass Element

Multifunctioneel pedaal.

Vind je multifunctionele pedaaltjes leuk? Met de Element kun je veel kanten op......meer »»

IK Multimedia iRig Keys 2 Mini voor onderweg

Mini controller/interface

Of het nog wat kleiner kan? Geen probleem voor IK Multimedia, hun iRig Keys 2 Mini is een van de meest compacte midi controllers die er te koop zijn......meer »»

G&L Tribute Fall Out Bass

Goedkopere short scale van Leo Fender's derde merk

Vorig jaar introduceerde G&L de Fallout Bass. Bijzonder, want deze bas is gebaseerd op een eerder verschenen gitaarontwerp van Leo Fender. Opeens was was er, bijna dertig jaar na zijn overlijden, weer.....meer »»

Rock 'n Soul

Milieuvriendelijke banden uit Den Haag

De wereld van muziekinstrumenten denkt om het milieu en er komen steeds meer milieuvriendelijke versies van producten. Zoals van Rock 'n Soul uit Den Haag, bijvoorbeeld, dat geheel op maat zeer duurza.....meer »»

Kickstartercampagne voor Timetosser

Spontane live performances device

Alter.Audio is een Utrechts bedrijf dat een paar jaar heeft gewerkt aan een nieuwe soort apparaat Voor live-perfromance. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken