PRS Pauls 85

PRS Pauls 85

De laatste 35th Anniversary gitaar

Stel je bent Paul Reed Smith en je viert dit jaar dat je al vijfendertig jaar (sinds 1985) succesvol kwaliteitsgitaren maakt. Dan komt er een partij bijzonder mooi getekend esdoorn voorbij, genoeg voo.....meer »»

Norand Mono

Analoge synth met sequencer en uitgebreide modulatie

Het concept lijkt op dat van de TB-303; analog tabletop monosynth met sequencer. De Mono heeft echter veel meer te bieden......meer »»

Godin Multiac Grand Concert Deluxe voor flamenco- en percussieve spelers

Hybride nylonsnarig cutawaymodel met speciaal gevoicete LR Baggs preamp

Godin Guitars heeft het nieuwste model in hun innovatieve Multiac-serie gelanceerd: de Grand Concert Deluxe. Het is een nylonsnarige elektro-akoestische gitaar met een geheel nieuwe voorversterker, on.....meer »»

Fred's Lab Töörö

Hybride, multitimbrale minisynth met analoge filters

In een klein kastje heeft Fred's Lab een zesstemmige wavetable synth met effecten gepropt die ook nog eens viervoudig multitimbraal is.....meer »»

Moog Claravox Centennial

Honderste verjaardag van klassiek elektronisch instrument

Honderd jaar geleden bedacht Leon Theremin de Theremin, een van de eerste elektronische instrumenten. Moog viert dat met een nieuwe versie van dit illustere instrument.....meer »»

Darkglass Microtubes 500v2 en Alpha Omega 500

Darkglass versterkers met een update

Wij testten al eerder Darkglass producten en waren hier erg tevreden over. Het Finse merk komt nu met een update van twee bekende gezichten......meer »»

De Fano Oltre-serie biedt tientallen afwerkingsopties

Je hebt de keuze uit pickups, slagplaten en knoppen en een puntgave of relic afwerking

Fano Guitars heeft de geheel nieuwe Oltre Series onthuld, een reeks in Amerika gebouwde elektrische gitaren met zeer veel customopties die de Standard Series van het merk vervangt......meer »»

Jamahook

De AI assistent voor songwriting

Slimme software rukt steeds verder op; het helpt je bij het mixen en masteren, aanpassen van effecten en in het geval van Jamahook bij het uitwerken van je songideëen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken