Barefoot Footprint 03

Barefoot Footprint 03

De slimme monitor

Footprint is hier nog niet zo heel bekend, maar ze maken hele leuke nearfield monitors. Hun laatste 03 kan zelfs de sound van andere monitors nadoen......meer »»

NAMM 2024: Martin GPCE Inception Maple & Remastered X Series

Duurzaam model met innovatieve bracing en een upgrade voor Martins budgetlijn

Het bijna tweehonderd jaar oude Martin is trots op zijn legacy, maar blijft niet in het verleden hangen. Met de presentatie op de NAMM van de GPCE Inception Maple en Remastered X Series toont het bedr.....meer »»

Heritage i73

usb Interfaces met Neve-touch

Na diverse 19 inch studio processors waagt Heritage Audio zich nu aan een serie usb audio interfaces. Ze zijn voorzien van dsp en een klasse A pre-amp die voor een Neve-achtige sound moet zorgen......meer »»

NAMM 2024: Palmer Supreme Soaker

Loadbox, attenuator en speakersimulator in één

De Supreme Soaker is bedoeld voor alle liefhebbers van analoge buizenversterkers die niet zonder het authentieke geluid en het onvergelijkbare speelgevoel willen, zelfs bij lage volumes. .....meer »»

Korg PS-3300 FS

Het monster uit de diepte

Korg kondigt een full-scale reissue aan van een omvangrijke analoge klassieker, die slechts weinigen op deze aarde in het echt aanschouwd hebben; de volledig polyfone semi-modulaire PS-3300.....meer »»

NAMM 2024: Orange Glenn Hughes Signature O Bass

Paarse bas voor Glenn Hughes

Als je in Deep Purple hebt gespeeld welke kleur bas krijg je dan van Orange...juist......meer »»

NAMM 2024: EBS Runsten Pedalboard Power Supply

Voeding voor al je pedalen!

EBS kennen wij natuurlijk als een bekende merk versterker maar waagt zich nu ook aan andere accessoires. .....meer »»

NAMM 2024: Vox

Retro-futuristische gitaar, amPlug koptelefoonamps, de originele wahpedalen, nieuwe Hand-Wired AC-modellen, innovatieve ukelele en meer

Vox toont veel nieuwe gear op de NAMM. Zo is er een ‘retro-futuristische’ gitaar met ingebouwde speaker, een update van de populaire amPlug-serie, replica's van de eerste wahpedalen en een innovat.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken