'Een album opnemen is het allermooiste, en het aller verschrikkelijkste wat er is'

'Een album opnemen is het allermooiste, en het aller verschrikkelijkste wat er is'

Yorick van Norden over zijn Amerikaanse avontuur en nieuwe plaat

Yorick van Norden (32) werd door een Amerikaanse superfan naar de VS overgevlogen om daar op te treden. Het was een grote wens van de ernstig zieke Dawn Tessman Visser (48) om de Haarlemse singer-song.....meer »»

Jonathan Wilson

Van North Carolina naar de Ziggo Dome

In Musicmaker 458 staat een uitgebreid interview met Jonathan Wilson, die afgelopen juni als bandlid van Roger Waters maarliefst vier keer in de Ziggo Dome stond. Hoe schopte deze jongen uit North Car.....meer »»

Repeteren met Clean Pete

Tobben over de aanstaande theatertournee

Het Nederlandstalige popduo Clean Pete heeft haar pijlen nu al op de winter en 2019 gericht. Tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven bereiden zich namelijk voor op hun allereerste theatertournee. Music.....meer »»

Naar de Dutch School of Popular Music?

DSOPM info & intake dag op zaterdag 8 september in Amsterdam

Op 8 september start het nieuwe seizoen van DSOPM, de Dutch School of Popular Music, gevestigd in Q-Factory, Amsterdam.  Die zaterdag kan je naar de info & intake dag komen waar je nieuwe studenten en.....meer »»

'Vergeet-Mij-Niet-Concerten' Luxor Live

Arnhems poppodium viert 10 jaar Luxor Love

Het Arnhemse poppodium Luxor Live bestaat tien jaar en dat wordt op 8 en 9 september 2018 gevierd met '10 jaar Luxor Love', want liefde moet de klok slaan. Daarom komt iedere doelgroep aan zijn cultur.....meer »»

Leif de Leeuw Band vr 17-8 in Musicon Den Haag

Met Tim Koning op drums

Over zijn album Until Better Times schreef ons zusterblad Gitarist een half jaar geleden: 'Leif de Leeuw is een oude ziel in een jong lichaam. Van het nieuwe album van zijn Leif de Leeuw Band druipen .....meer »»

Dave Grohl lanceert tweedelige mini-docu

In Play speelt Dave elk instrument

Dave Grohl heeft de smaak van het documentaires maken goed te pakken. Nu komt hij met PLAY: een tweedelige mini-docu over het opnemen van een 23 minuten durend muziekstuk waarin Dave zelf alle instrum.....meer »»

BR-808

TR 808 bier?

Is het nu echt of een typisch geval van fake news? Roland heeft er zo te zien niks mee te maken, maar bij de productie van BR-808 bier zou hun TR-808 een belangrijke rol spelen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken