Doe mee aan de PimpMyPracticeRoom wedstrijd

Doe mee aan de PimpMyPracticeRoom wedstrijd

Post uiterlijk 11-11 een Instagram video en win mooie prijzen

Webstore Thomann schrijft een leuke wedstrijd uit. Post uiterlijk zondag 11 november 2018 een Instagram-video waarin je aangeeft waarom je een van de prijzen uit deze contest wil winnen: een Marshall-.....meer »»

Exclusieve Mike Stern masterclass bij Max Guitar

Amerikaanse gitarist komende zondagmiddag 11-11 in Scheveningen

Wat een carriere. Van Blood, Sweat & Tears en Miles Davis naar een serie van nu al 23 solo-albums. De nieuwste plaat Trip maakte hij nadat hij revalideerde van het breken van beide armen. Maar spelen .....meer »»

Music Map Of London

Fraaie huiskamerkaart van Londense muzikale acts

The Beatles, Pink Floyd, David Bowie, Amy Winehouse, Blur en The Who: het is slechts een greep uit de honderden, zo niet duizenden invloedrijke Britse muziekacts die aan Londen gelieerd zijn. De Londe.....meer »»

Rockband Navarone doet mee aan The Voice Of Holland

Eerste deelnemende band ooit voor TVOH

Onze oren klapperden even, maar het is echt waar: de alternatieve rockband Navarone doet mee aan de televisietalentenjacht The Voice Of Holland. Daarmee is het vijftal uit Nijmegen de allereerste ban.....meer »»

Nieuwe topman voor Gibson

Van spijkerbroeken naar gitaren

Gibson heeft een nieuwe CEO aangesteld. James Curleigh (hoofdfoto) was jarenlang directeur van Levi Strauss & Co en hij maakte deel uit van het wereldwijde managementteam van het kledingmerk. Zijn nie.....meer »»

Donnerwetter in de gevangenis

Optreden in de Blue Band Bajes

De dwarse Arnhemse rockband Donnerwetter heeft al een aardige naam opgebouwd met spannende festivals en eigenzinnige acties. In het kader van het tienjarig bestaan van poppodium Luxor speelde de band .....meer »»

In de oefenruimte met Judy Blank

In de ban van een olijfgroene Gibson ES-330

Onlangs woonden we een repetitie bij van Judy Blank en haar band in de Rotterdamse studio RealMusicRoom. Zoals je kunt lezen in Musicmaker 461 (november 2018) was Judy vooral in haar sas met haar nieu.....meer »»

"Het was de eerste keer dat ik merkte hoe muziek me kon raken"

Zeven vragen aan Cato van Dijck van MY BABY

My Baby is momenteel een van de populairste bands van Nederland. Zo waren ze de helikopter-act tijdens Bevrijdingsdag. Maar ook in het buitenland gaat het hard met optredens op Sziget en het Isle Of W.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken