Aanmelding Popsport gestart

Springplank voor jong muzikaal talent

Muzieknieuws 20-12-2018 10:25

Het muzikale coachingstraject Popsport zoekt jong talent voor de editie van 2019! Gemotiveerde jonge muzikanten tussen de 12 en 20 jaar die in een band zitten of producer, singer-songwriter of rapper zijn, kunnen zich aanmelden voor Popsport 2019.

Popsport zorgt ervoor dat jong talent verder komt in de muziek en organisteert hiervoor workshops, ontmoetingen en optredens. Daarnaast biedt Popsport professionele (band)coaching en begeleiding bij geluidsopnames. Het doel is om deelnemende muzikanten klaar te stomen voor de praktijk van de muziekprofessional. De bedoeling is dat 'Popsporters' binnen een aantal maanden grote stappen maken en daarbij de muziekindustrie goed leren kennen.

Voor alle genres
Popsport is er voor alle genres: dj's, producers, rappers, bands, singer-songwriters en andere acts. De organisatie biedt een programma op maat en wordt toegespitst op artistieke en zakelijke vaardigheden. Deelnemers starten in 2019 met het programma in hun eigen provincie.

Gigant
Voor de provincie Gelderland is er meteen een extra nieuwtje te melden: vanaf 1 januari 2019 zal poppodium Gigant in Apeldoorn de nieuwe organisator van Popsport Gelderland zijn. Coördinator Milan Roerdink neemt hierbij het stokje over van Lisanne Boomkamp.

Popsport Live Sessions
Onlangs vonden de Popsport Live Sessions plaats: dé afsluiting van Popsport 2018. Hier volgden de Popsport-deelnemers diverse workshops en namen ze een live-opname én videoclip op in muziekcentrum De Basis in Nijmegen.

Wil je zoiets komend jaar ook doen? Direct aanmelden voor Popsport 2019 kan via de aanmeldlink. Meer informatie vind je via: Popsport.nl

Foto's: Eric van Nieuwland

zoeken
zoeken