Cubase Pro 10 Tour tot 20 december

Cubase Pro 10 Tour tot 20 december

Ontdek de kracht van de nieuwe Steinberg Cubase

Om alle nieuwe functies uit de kakelverse Cubase 10 in de praktijk aan je te voor te stellen, organiseert Steinberg een demotour door België en Nederland. .....meer »»

Interview: Sessielegende Michael Landau

'Ik hou niet van nutteloze noten'

In de jaren tachtig was Michael Landau de go-to sessiemuzikant in Los Angeles als je vernieuwend gitaarspel zocht. Joni Mitchell, Michael Jackson, Pink Floyd en Miles Davis - om er maar een paar te no.....meer »»

Interview: Michel van Schie

Beste sessiemuzikant van Nederland

Hij is een van de meest gevraagde bassisten van Nederland en werkte samen met onder meer Anouk, Candy Dulfer, Alain Clark en Trijntje Oosterhuis. Ook is hij de vaste bassist van The Voice of Holland e.....meer »»

In de studio met Wild Romance

Een kijkje achter de schermen tijdens de opnames van No Time

Wild Romance, met voormalige leden van Herman Broods band, staat dankzij de documentaire Buying The Band weer volop in de schijnwerpers. De groep, die tegenwoordig wordt aangejaagd door zakenman/drumm.....meer »»

Doe mee aan de PimpMyPracticeRoom wedstrijd

Post uiterlijk 11-11 een Instagram video en win mooie prijzen

Webstore Thomann schrijft een leuke wedstrijd uit. Post uiterlijk zondag 11 november 2018 een Instagram-video waarin je aangeeft waarom je een van de prijzen uit deze contest wil winnen: een Marshall-.....meer »»

Exclusieve Mike Stern masterclass bij Max Guitar

Amerikaanse gitarist komende zondagmiddag 11-11 in Scheveningen

Wat een carriere. Van Blood, Sweat & Tears en Miles Davis naar een serie van nu al 23 solo-albums. De nieuwste plaat Trip maakte hij nadat hij revalideerde van het breken van beide armen. Maar spelen .....meer »»

Music Map Of London

Fraaie huiskamerkaart van Londense muzikale acts

The Beatles, Pink Floyd, David Bowie, Amy Winehouse, Blur en The Who: het is slechts een greep uit de honderden, zo niet duizenden invloedrijke Britse muziekacts die aan Londen gelieerd zijn. De Londe.....meer »»

Rockband Navarone doet mee aan The Voice Of Holland

Eerste deelnemende band ooit voor TVOH

Onze oren klapperden even, maar het is echt waar: de alternatieve rockband Navarone doet mee aan de televisietalentenjacht The Voice Of Holland. Daarmee is het vijftal uit Nijmegen de allereerste ban.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken