Release van de week: Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays

Release van de week: Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays

Vandaag verschenen - 27 november 2020

Ook Billie Joe Armstrong heeft last van de pandemie. Om de verveling te verdrijven plaatste hij elke week een cover op het YouTube-kanaal van zijn band Green Day. Die serie doopte hij No Fun Mondays. .....meer »»

Stembus Snob2000 geopend

Stem tot en met 1 december op je favoriete nummers

De lijst der lijsten voor muziekkenners en liefhebbers van alternatieve muziek is weer in de maak en jij kunt je steentje bijdragen. .....meer »»

Release van de Week: Jimi Hendrix Experience - Live In Maui

Vandaag verschenen - 20 november 2020

Dat er vijftig jaar na zijn overlijden nog steeds 'nieuwe' muziek uitkomt en dat daar zoveel aandacht voor is, zegt iets over de blijvende populariteit en invloed van Jimi Hendrix. Wij kiezen daarom v.....meer »»

Release van de Week: The Nels Cline Singers - Share The Wealth

Vandaag verschenen - 13 november 2020

Elke week kiest onze redactie een Release van de Week en vandaag valt die keuze op The Nels Cline Singers met het album Share The Wealth. Gisteren spraken we de gitaarvirtuoos, binnenkort lees je dit .....meer »»

Bandpromotie Blog - Aflevering 6 - Vier manieren om te adverteren op social media voor je muziek

Video View - Opt-In - Facebook Event - Boost

In de Musicmaker 479, november-december 2020, schrijft Mirjam Sieben van Onlightning het zesde en laatste artikel van een reeks over online marketing voor muzikanten, over hoe je je muzikaal succes ku.....meer »»

Interview: Jasper Maekelberg (Faces On TV)

'Ik hou ervan om te dolen'

Hij wordt wel ‘hofleverancier’ en ‘het brein achter de belpop’ genoemd. Hoewel hij zelf niet zo goed raad weet met dergelijke honneurs, is het op z’n minst opvallend bij hoeveel succesvolle .....meer »»

Release van de Week: Elvis Costello - Hey Clockface

Vandaag verschenen - 30 november 2020

Elke week kiest onze redactie een Release van de Week: een album dat die week verschijnt en dat ons in het bijzonder opvalt. Deze week kiezen we voor Elvis Costello... ...en niet voor niets......meer »»

Madoux in de Popronde

Maak kennis met de Popronde-bands - deel 4

Eerder dit jaar koos de Popronde zo'n 120 acts uit vele honderden inschrijvingen en uiteindelijk selecteren ruim 40 steden welke acts er in hun kroegen, theaters, koffiehuizen en podia spelen. De Popr.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken