aanmelden
Stembus Snob2000 geopend
Stem tot en met 1 december op je favoriete nummers
Muzieknieuws 24-11-2020 10:21
De lijst der lijsten voor muziekkenners en liefhebbers van alternatieve muziek is weer in de maak en jij kunt je steentje bijdragen.

De Snob 2000 is in 2012 gestart als geintje, maar kleine kinderen worden groot en sinds 2016 wordt de Snob 2000 in december integraal op Pinguin Radio uitgezonden.

Vanaf 18 december tot en met 31 december worden album- en singletracks - die je zelden of nooit op de radio hoort - van zeven uur ’s ochtend tot zeven uur ’s avonds helemaal gedraaid en gepresenteerd door ervaren DJ’s. No bullshit, great music. Alleen overdag, want goede muziek moet niet in de nacht verstopt worden. Op Oudjaarsavond gaan ze door tot middernacht en van alle uren worden podcasts gemaakt.

'Alternatief’ muziekminnend Nederland bepaalt wat er gedraaid gaat worden! De stembus voor de Snob 2000 is geopend vanaf zaterdag 21 november tot en met dinsdag 1 december via www.snob2000.nl

Er kan op 20 liedjes uit de keuzelijst gestemd worden plus 5 vrije keuzes.

De keuzelijst bestaat uit ca. 7.200 eigenwijze tracks en om het gemakkelijk te maken zijn ze ook per genre (25!) ingedeeld, zoals Soul, Indie, Grunge, Hiphop, Symfonische Rock, Dance en Blues. Maar ook per decennium, muziek uit de Lage Landen (Nederland en België), Girlpower (zangeressen) en voor degenen die toch een beetje Kerstsfeer zoeken in Xmas 15 aparte Kersttracks.
En initiatiefnemer Ondergewaardeerde Liedjes zal vanaf 21 november elke dag een blog over een zangeres publiceren.

Laat horen die stem!