Paul McCartney's Glastonbury 'duet' met John Lennon werd mogelijk gemaakt door Peter Jackson en machine learning

Paul McCartney's Glastonbury 'duet' met John Lennon werd mogelijk gemaakt door Peter Jackson en machine learning

"We leerden de computer hoe John klinkt en hoe Paul klinkt"

Paul McCartney's 'virtuele duet' met voormalig Beatles-bandgenoot John Lennon was ongetwijfeld een van de hoogtepunten van zijn prachtige Glastonbury headline set op zaterdagavond, maar het zou niet m.....meer »»

Musicmaker Classic: Drive-by Truckers

De afgelopen jaren waren spannend voor Drive-by Truckers. In de zomer van 2020, gedurende de allereerste lockdown, sprak Musicmaker met Patterson Hood, frontman en kartrekker van de legendarische Amer.....meer »»

Universal Usample

Sample library voor de elite

Het gebruik van lange samples uit bestaande muziek is big business. Componisten en eigenaars van de mastertapes verdienen er een aardig zakcentje aan. het label Universal Music Group is een hele speci.....meer »»

Stagg lanceert nieuwe reeks allrounders, de Sensa EXO's

Nieuwe variant op de Sensa-serie

Stagg introduceerde onlangs een nieuwe variant op de Sensa-serie: De Sensa EXO; volgens Stagg zelf een allround serie voor drummers die op zoek zijn naar bekkens met een flexibel karakter en een grote.....meer »»

Palmer presenteert eerste studiomonitor, het actieve tweewegsysteem Studimon 5

Betaalbare schoonheid

Bij de naam Palmer denk je snel aan di-boxes, splitters, monitorcontrollers of andere handige kleine kastjes, maar het Duitse merk presenteert met de Studiomon 5 zijn eerste studiomonitor. Ook relatie.....meer »»

Release van de Week: Porcupine Tree - Closure/Continuation

Vandaag verschenen - 24 juni 2022

‘Closure/Continuation’ is het eerste Porcupine Tree-album in bijna dertien jaar. De muziek van de Britse progrockers is meteen herkenbaar, maar een stuk minder stevig dan de laatste paar albums. S.....meer »»

Baton Rouge breidt 20s Reloaded-serie uit met nieuwe shape

Er zijn zes FJ-modellen met verschillende houtsoorten en finishes

Baton Rouge's nieuwe FJ-shape is een kleine jumbo met een ondiepe cutaway. Een Flatcut Jumbo noemt de gitaarfabrikant dat ofwel FJ. Baton Rouge wil er de kloof mee overbruggen tussen de 20s Reloaded- .....meer »»

Taylor introduceert Koa modellen in 700 serie

Grand Auditorium en Grand Concert

Taylors 700 serie akoestische gitaren bestond uit modellen met palissander zij- en achterkant en een sparren top. Nu is heeft Andy Powers twee Koamodellen toegevoegd, de Grand Auditorium 724ce en de i.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken