Dave Grohl lanceert tweedelige mini-docu

Dave Grohl lanceert tweedelige mini-docu

In Play speelt Dave elk instrument

Dave Grohl heeft de smaak van het documentaires maken goed te pakken. Nu komt hij met PLAY: een tweedelige mini-docu over het opnemen van een 23 minuten durend muziekstuk waarin Dave zelf alle instrum.....meer »»

BR-808

TR 808 bier?

Is het nu echt of een typisch geval van fake news? Roland heeft er zo te zien niks mee te maken, maar bij de productie van BR-808 bier zou hun TR-808 een belangrijke rol spelen......meer »»

TC Electronic BQ250 en BQ500

Betaalbare bastops met mosfet-voorversterker en ingebouwde compressor

TC Electronic heeft een paar nieuwe, betaalbare basversterkertops aangekondigd, de BQ250 en de BQ500, "krachtig, draagbaar en praktisch", aldus het Deense bedrijf. .....meer »»

Snowstar Records bestaat 15 jaar

Jubileumfeest in TivoliVredenburg en Vera

Het Utrechtse indielabel Snowstar Records, met onder meer Kim Janssen, Broeder Dieleman, Town Of Saints en I Am Oak in zijn stal, bestaat vijftien jaar: reden voor een dubbelfeest! Oprichter Cedric Mu.....meer »»

Spitfire Audio Amplified Cello Quartet

Nieuw gratis Labs plug-in instrument

Spitfire Audio is bezig met een hele mooie serie gratis instrument plug-ins onder de naam Labs. Voor de vierde plug-in steken ze de stekker in een stel cello's.....meer »»

Nieuwe kleuren voor de meer betaalbare Gretsch drums

Speciale klassieke wraps ter ere van het 135 jarig bestaan.

Gretsch bestaat dit jaar 135 jaar, en dat vieren ze onder andere met een peperdure high end drumkit. Maar ook bij de meer betaalbare kits doet het merk nu iets speciaals met mooie vintage ogende bekle.....meer »»

BOOM!

De Wonderbaarlijke Reis Van Een Rock-'N-Roll Reus

Zanger, dichter en schilder Johannes de Boom - frontman van The Shavers - is een oude bekende van Musicmaker - van zowel het magazine als de mensen achter het magazine. Zijn voormalige 'merch-meisje' .....meer »»

Fulltone Supa-Trem Jr

Populair tremolopedaal nu in kleinere uitvoering

Sinds zijn introductie in 1996 is de Supa-Trem 1 van Fulltone een vast onderdeel van veel pedalboards. Nu, 22 jaar later, komt het Californische effectbedrijf, geheeld in de geest van de tijd, met een.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken