Fulltone Supa-Trem Jr

Fulltone Supa-Trem Jr

Populair tremolopedaal nu in kleinere uitvoering

Sinds zijn introductie in 1996 is de Supa-Trem 1 van Fulltone een vast onderdeel van veel pedalboards. Nu, 22 jaar later, komt het Californische effectbedrijf, geheeld in de geest van de tijd, met een.....meer »»

Eerste editie PianoFest aangekondigd

Festival voor amateurpianisten op 22 december

Nederland is een nieuw festival rijker, eentje voor amateurpianisten welteverstaan: PianoFest. Want amateurpianisten verdienen een plek in het muzikale landschap in Nederland, aldus Stichting PianoFes.....meer »»

Oddball

Is het een tennisbal of een drummachine?

Hoe kom je erop, een drummachine in een balletje! Hoe dan ook, is het een erg leuk idee voor een ultracompacte en speelse controller.....meer »»

Humble Hero Award

Eindelijk eer voor sessiemuzikanten

Al sinds 1974 worden - met een tussenpauze van een paar jaar - de Notekrakers uitgereikt. Vanaf dit jaar is er een extra prijs in het leven geroepen: de Humble Hero Award, voor sessiemuzikanten......meer »»

Uli Jon Roth voor concert naar Q-Factory Amsterdam

Scorpions Revisited, 19 augustus

Hij was onlangs nog een paar keer in de Benelux te zien met de G3, aan de zijde van Joe Satriani en John Petrucci, maar inmiddels is Uli Jon Roth, een van 's werelds invloedrijkste neoklassieke gitari.....meer »»

Roland en Puma introduceren tweede 808 sneaker

Vanaf komende '808-day', 8 augustus kun je de wereld verkennen met het nieuwste resultaat van de samenwerking tussen Roland en Puma......meer »»

Zultan cymbals komt met een eigen website

Thomann huismerk zet zichzelf in de kijker.

Muziekgigant Thomann heeft voor het huismerk Zultan cymbals een eigen website gecreëerd. En dat is geen moment te laat, want Zultan is met tien reeksen en bijna 150 modellen inmiddels uitgegroeid tot .....meer »»

Apple's nieuwe MacBook Pro's

krachtiger processors, meer geheugen, meer mogelijkheden

Apple blijft de MacBook Pro's doorontwikkelen. De laatste generatie heeft bijvoorbeeld veel krachtiger cpu's en Thunderbolt 3.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken