PDP Concept Limited Walnut Snaredrum

PDP Concept Limited Walnut Snaredrum

Grommend werkpaard in vier verschillende maten

PDP komt in de concept serie met een limited edition Walnut snaredrum met een stevige 20-lagige ketel. De snare is leverbaar in vier maten.....meer »»

Reason Compact

Gratis versie van Reason voor iOS

Van de meeste daw's zijn er onderhand versie voor smart phones en tablets. Nu doet ook Propllerhead mee met Reason Compact voor iOS. Het is gratis, maar bevat slechts een Reason Instrument......meer »»

AKG C636 vocal mic opvolger van de C535

Sterker en geen feedback

Harman Professional presenteerde onlangs de AKG C636 condensator zangmicrofoon, opvolger van de legendarische C535. .....meer »»

Lynyrd Skynyrd-gitarist Ed King overleden

King schreef mee aan Sweet Home Alabama

Ed King, voormalig gitarist van Lynyrd Skynyrd en co-auteur van Sweet Home Alabama, is woensdag op 68-jarige leeftijd overleden......meer »»

8DIO Legion Series 66 Tubas

droom of nachtmerrie

Voor de en is het een droom die werkelijkheid wordt, de ander wordt er hevig zwetend van wakker; een ensemble van maar liefst 66 tuba's!.....meer »»

'Een album opnemen is het allermooiste, en het aller verschrikkelijkste wat er is'

Yorick van Norden over zijn Amerikaanse avontuur en nieuwe plaat

Yorick van Norden (32) werd door een Amerikaanse superfan naar de VS overgevlogen om daar op te treden. Het was een grote wens van de ernstig zieke Dawn Tessman Visser (48) om de Haarlemse singer-song.....meer »»

Jonathan Wilson

Van North Carolina naar de Ziggo Dome

In Musicmaker 458 staat een uitgebreid interview met Jonathan Wilson, die afgelopen juni als bandlid van Roger Waters maarliefst vier keer in de Ziggo Dome stond. Hoe schopte deze jongen uit North Car.....meer »»

Repeteren met Clean Pete

Tobben over de aanstaande theatertournee

Het Nederlandstalige popduo Clean Pete heeft haar pijlen nu al op de winter en 2019 gericht. Tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven bereiden zich namelijk voor op hun allereerste theatertournee. Music.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken