The Fatal Flowers zijn terug!

The Fatal Flowers zijn terug!

Legendarische Amsterdamse gitaarband weer op volle toeren

Na bijna dertig jaar stilte is vandaag de onverwachte terugkeer van The Fatal Flowers aangekondigd. De Amsterdamse rockband gaat ook weer op tournee. Die begint op 30 mei 2019 op het Hellendoornse fes.....meer »»

Exportwaarde Nederlandse muziek blijft stijgen

Grens van 200 miljoen overschreden

Sinds 2004 houdt Buma Cultuur de exportwaarde van de Nederlandse muziek bij. De cijfers over 2017 zijn nu bekend en voor het eerst is de exportwaarde gestegen tot boven de grens van 200 miljoen euro. .....meer »»

Sugar Factory Failliet

Amsterdams podium sluit deuren

Buiten Amsterdam was Sugar Factory misschien niet zo bekend, maar binnen de stad - door samenwerkingen met Melkweg, populaire dance-avonden en een divers programma - was de sfeervolle zaal een begrip......meer »»

Access All Areas bij Within Temptation

Een sfeer- en gearverslag van Nederlands bekendste metalband

Within Temptation is na een wankele periode weer een druk tourende band. Ook in 2018 was het flink raak. Musicmaker mocht op visite komen in AFAS Live, Amsterdam voor een sfeer- en gearverslag. Het vo.....meer »»

POPTV #15 ma 7 januari, Amsterdam Master of Puppets: wie is de baas?

Met gasten Tijs Van Liemt, Wilbert Mutsaers en Peter Smidt

Masterstudenten van het Pop-Department van het Conservatorium van Amsterdam produceren samen jaarlijks drie POPTV-uitzendingen. Het doel van POPTV is om studenten in gesprek te brengen met belangrijke.....meer »»

Stagg's 52-serie bassdrumpedalen gelanceerd

Simpele maar solide professionals

Stagg heeft de afgelopen paar jaar flink wat werk verzet op het gebied van hardwaredesign, en dat zie je nu ook terug bij het nieuwe 52-serie bassdrumpedaal. Verkrijgbaar als enkel- en dubbelpedaal en.....meer »»

Supro Bluesking 12

Sound van de British Invasion

Met de Blues King 12 brengt Supro een combo uit dat de klank heeft van vroege rock and roll en de British Invasion uit de jaren 1960......meer »»

Warm Audio WA-251

Betaalbare versie van de beroemde Telefunken ELA M 251 microfoon

Warm Audio gaat rustig verder met het uitbrengen van apparatuur die gebaseerd is op beroemde vintage voorbeelden. Dat geldt ook voor hun WA-251 grootmembraan condensator buizen microfoon.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken