Musicmaker op de NAMM 2019

Musicmaker op de NAMM 2019

Gibson, Fender, Strymon, Warwick, Elektron, IK Multimedia, Paiste en meer!

De NAMM-Show is, zoals elk jaar, weer een hectisch gebeuren waar wij onze ogen uitkijken. Naar alle rocksterren en Californische paradijsvogels die we er tegenkomen, maar bovenal natuurlijk naar alle .....meer »»

ESNS19: Upstream: investeringsregeling voor popmuziek

Heb jij recht op ondersteuning?

Ben jij als artiest of met je band met eigen releases en tours behoorlijk hard ‘aan de weg aan het timmeren’, zoals dat altijd heet? Dan kan Upstream je financiële ondersteuning bieden om weer ee.....meer »»

ESNS19: Time To Move On

Promotie in het social media- en streaming-tijdperk

De muziekindustrie worstelt nog immer hevig met de digitale revolutie in al haar facetten. In de stortvloed van info en content moeten we met z’n allen - artiest, management en media - op zoek naar .....meer »»

ESNS19: Fair Practice Code

Eerlijke betaling voor creatief werk

Keihard werken voor weinig geld: dat klinkt ons muzikanten bekend, maar zeker niet als muziek in de oren. Stress en burn-outs liggen op de loer als je je constant volledig inzet voor een te lage vergo.....meer »»

ESNS19: Meet The Tech Startups

5 spannende muziek- en promo-tools

Het panel Meet The Tech Startups bestaat uit vijf heren die ieder met hun bedrijf een nieuwe app of ander technologisch hulpmiddel ontwikkelen dat je als muzikant in de nabije toekomst kunt inzetten. .....meer »»

ESNS19: Duistere geluiden uit de toekomst

Zijn muzikanten straks overbodig?

Afgelopen weekend (17 t/m 19 januari 2019) waren wij op Eurosonic Noorderslag in Groningen. Behalve muziek ontdekken, luisterden we overdag op de conferentie in De Oosterpoort naar meningen en theorie.....meer »»

AKG Foldable, nieuwe serie Studio Headphones

Drie nieuwe opvouwbare hoofdtelefoons

De al eerder aangekondigde AKG Foldable serie is nu ook echt verkrijgbaar. De serie bestaat uit drie hagelnieuwe hoofdtelefoons die je kunt opvouwen en die dus heel eenvoudige mee te nemen zijn. .....meer »»

Yamaha CP73 en CP88

Twee nieuwe stage piano's met sampling memory

Yamaha's CP-serie is al jaren een hit onder pianisten. We kijken er dan ook naar uit als we straks op de NAMM in Los Angeles de twee nieuwste CP's kunnen uitproberen! Met elektrische en akoestische pi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken