Poppunt Gelderland: een nieuwe steun in de rug voor muzikanten

Poppunt Gelderland: een nieuwe steun in de rug voor muzikanten

Provincie en podia stimuleren popklimaat

Vanaf 18 februari kunnen Gelderse muzikanten terecht bij Poppunt Gelderland: een samenwerking van poppodia (Luxor Live, Doornroosje en Gigant), de provincie Gelderland en andere partijen uit de regio......meer »»

Zaterdag 2 februari open dag bij het Conservatorium van Amsterdam in Q-Factory

Pop Department en Amsterdam Electronic Music Academy openen hun deuren

Dit weekend kan elke muzikant langskomen bij de Open Dag van de pop-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. De opleiding is gevestigd in Q-Factory op het Atlantisplein 1. Het programma duurt va.....meer »»

David Gilmour laat 120 gitaren veilen

'Deze gitaren hebben mij geweldig geholpen, het waren mijn vrienden'

Heb je toevallig nog een paar ton op een rekening in Panama staan? Dan is het tijd om dat geld te laten rollen: David Gilmour, de legendarische gitarist van de Britse band Pink Floyd, doet een honderd.....meer »»

GearJunks: maandelijkse meeting voor gearliefhbbers

Muzikantenbijeenkomst in POPEI Eindhoven

Praten over effectpedalen, discussiëren over digitaal en analoog, en kwijlen bij kwaliteitsapparatuur: een beetje 'gear porn' is ons muzikanten niet vreemd. Onder dat mom organiseert POPEI Eindhoven .....meer »»

NAMM beursnieuws - KRK Rokit G4

Rokit science; Generation 4

De Rokit serie studiomonitors is al jarenlang erg populair. KRK blijft steeds sleutelen aan de modellen en zo zijn we nu bij de vierde generatie aangekomen.....meer »»

Musicmaker op de NAMM 2019 #3

Orange, Yamaha, Audient, Blackstar, Moog, Arturia en meer!

In dit derde en laatste artikel met productnieuws van de Namm onder meer versterkers van Orange, een nieuwe Moog, drumnieuws van Yamaha en een speciale audio-interface voor gitaar. Veel van dit nieuws.....meer »»

Musicmaker op de NAMM 2019 #2

Gretsch, Lâg, Markbass, Sennheiser, Pearl, Dexibell en meer!

Hoog tijd voor wat meer gear-nieuws van de NAMM! Het bleek voor ons zeer moeilijk een keuze te maken, want het aanbod is overweldigend......meer »»

Musicmaker op de NAMM 2019

Gibson, Fender, Strymon, Warwick, Elektron, IK Multimedia, Paiste en meer!

De NAMM-Show is, zoals elk jaar, weer een hectisch gebeuren waar wij onze ogen uitkijken. Naar alle rocksterren en Californische paradijsvogels die we er tegenkomen, maar bovenal natuurlijk naar alle .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken