Waves H-Comp compressor plug-in

Waves H-Comp compressor plug-in

gratis download tot 1 september

Met wat geduld kun je heel wat gerenommeeerde plug-ins gratis downloaden. Zo is nu Waves H-Comp gratis te krijgen bij Reason Studios.....meer »»

Fabfilter video EQ tutorials

Alles over het werken met eq

Het Nederlandse Fabfilter maakt diverse uitstekende plug-ins waaronder eq's. Ze hebben twee diepgaande videotutorials gemaakt over het werken met eq.....meer »»

Tears For Fears - The Seeds Of Love

Superdeluxe box voor mythisch album

Het kostte vier jaar om op te nemen, het budget overschreed een miljoen pond en als je naar de lijst met muzikanten kijkt valt je mond open. Als er één album een superdeluxe box verdient is het daar.....meer »»

Gitaarles met een Alhambra

Het Spaanse merk heeft veel geschikte modellen voor de beginnende gitarist

Met de zomervakantie achter de rug beginnen ook weer de gitaarlessen bij de muziekscholen en gitaarleraren. Al dat aanstormende talent heeft natuurlijk een gitaar nodig en vele merken hebben modellen .....meer »»

Bastl Kastle V1.5

Modulaire Miniatuursynth

Kan het kleiner dan Eurorack? Jazeker met de minuscule Kastle modulaire synthesizer die in je handpalm past en maar 80 Euro kost.....meer »»

Eerste gitaarpedalen van Warm Audio

Warm Audio Foxy Tone Box en Jet Phaser

Warm Audio maakt betaalbare versies van beroemde studioprocessors, DI's en microfoons. Hun nieuwste producten zijn echter twee effectpedalen, maar natuurlijk wel echt 'vintage'.....meer »»

Korg volca sample 2

Nieuwe versie met usb en meer geheugen

De volca sample groovebox is een van de populairste modellen uit Korg's volca serie. Er is nu een versie 2 uit met een aantal belangrijke verbeteringen.....meer »»

British Drum Company Talisman

Nicko's naadloze monster

Onder de metalen snaredrums hebben de naadloos geforceerde metalen snaredrums een aparte status. Ludwig's Supraphonics, Sonor's Ferromangaan snaredrums zijn beide legendarische snaredrums die veel ge.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken