Fender Brent Mason Telecaster

Fender Brent Mason Telecaster

Favoriet van de Nashville studiogigant

Fender introduceert de Brent Mason Telecaster in de Stories Collection. Van deze gitaar komt een productieversie en een Customshop model uit. Deze laatste in een zeer gelimiteerde oplage van 60 stuks......meer »»

Arturia 3 Modulation FX you'll actually use

vintage modulatie effecten als plug-in

Arturia komt met een nieuwe bundel in de 'you'll actually use' serie. Het gaat om de Roland Dimension D chorus, Mu-Tron Bi-Phase phaser en de Bel BF-20 flanger. .....meer »»

Behringer ARP 2500 Series modules

Vier modules binnenkort al leverbaar

Tussen de eerste aankondiging en het moment dat de producten verkrijgbaar zijn zit bij Behringer vaak een hele lange tijd. Bij hun kopieën van de ARP modules gaat het echter snel.....meer »»

Electro-Harmonix Cntl Knob

Expressiepedaal, maar dan anders

Met Electro-Harmonix's Cntl Knob statische expressiepedaal haal je meer uit je pedalen......meer »»

PreSonus Sphere

On-line community met alle PreSonus software, opslag, tools en advies

Met Sphere start PreSonus een online community waarin je kunt samenwerken met anderen, advies van experts kunt krijgen en je alle PreSonus Software kunt gebruiken.....meer »»

Arturia MicroFreak Vocoder Edition

MicroFreak synth nu ook met vocoder

De MicroFreak monosynth is er nu ook in een speciale limited edition met vocoder. Eigenaars van de originele MicroFreak kunnen hun synth met een firmware update echter ook met deze vocoder uitbreiden.....meer »»

Future Sound Systems MTX8

8x8 router/splitter/patchbay met pin matrix

Om audio samen te voegen of te splitsen heb je meestal een mixer nodig en ook voor CV signalen wordt vaak een mixer gebruikt. Het kan echter ook met de MTX8 dankzij een pin matrix.....meer »»

Anniversary model voor zeventigste verjaardag Esquire

Fenders oermodel is in vier kleuren beschikbaar

In 1950 zag Fenders eerste solidbody elektrische gitaar het levenslicht: de Esquire. Dit model met enkele cutaway en een element vormde de basis van wat later de Telecaster zou worden. Om zijn zeventi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken