De wonderbaarlijke historie van muziekwinkel Thomann

De wonderbaarlijke historie van muziekwinkel Thomann

Nu 70 jaar in Treppendorf - Jubileumacties!

Zeventig jaar geleden ontsproten uit het brein van Hans Thomann senior: een piepkleine muziekzaak in minidorp Treppendorf in Midden-Duitsland, groot gemaakt door Hans Thomann junior, die in internet d.....meer »»

De gitaren waarmee ESP 2024 in gaat

Bijna 40 nieuwe modellen!

Met een videopresentatie op espguitars.com afgelopen 19 januari, startte ESP Guitars het nieuwe seizoen 2024 met bijna 40 nieuwe LTD modellen. We stellen ze hier aan je voor!.....meer »»

ESNS 2024 - wat we opstaken op de conferentiedagen

Van immersive tot fair pay

De Europese muziekindustrie was in januari vier dagen in Groningen bij elkaar voor showcases en ‘conference’. Over de showcases lees je elders op Musicmaker.nl een mega-verslag. In dit artikel lee.....meer »»

Johan is terug!

En The Great Vacation is weer een juweeltje.

Johan is terug en dit keer schreef Jacob de Greeuw alle songs samen met Robin Berlijn. Wij spraken de heren uitgebreid in Musicmaker......meer »»

De nieuwe Musicmaker is uit

Editie 499 met een Eurosonic-Noorderslag Special, Johan en veel meer

Musicmaker 499 is uit en ook deze keer staat het magazine weer vol tests, interviews, reportages en achtergrondverhalen......meer »»

Akai MPC Key 37

drie-octaafs groovebox

De eerste MPC met klavier, de MPC Key 61, bekeken we al in Interface 253. Nu is er ook een versie met 37 toetsen, compacter, maar vrijwel net zo krachtig......meer »»

NAMM 2024: Yamaha HHS9-D hihat-pedaal

Yamaha heeft de designers van de high-end FP-9 pedalen losgelaten op het ontwerp van een hihatpedaal. .....meer »»

Eerste selectie van 27 acts voor de Mentos Grote Prijs van Nederland bekendgemaakt

De legendarische competitie is terug

De Mentos Grote Prijs van Nederland 2024 is in volle gang! Uit honderden aanmeldingen zijn 27 acts geselecteerd om binnenkort in Wisseloord een video te gaan opnemen. Tot 18 februari worden er nog 3 M.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken