S10's musical director en gitarist Mick Langenberg

S10's musical director en gitarist Mick Langenberg

In beeld en geluid

Mick Langenberg is een alleskunner en in de huidige editie van Musicmaker vertelt hij alles over zijn rol bij S10, maar ook bij Merol en diverse andere artiesten. Natuurlijk komt ook zijn trouwe Jazzm.....meer »»

Release van de week: Janne Schra - The Heart is Assymetrical

Vandaag verschenen: 26 mei 2023

Janne Schra zingt, componeert, schildert en filmt. Ze maakte internationaal furore als zangeres van Room Eleven en daarna Schradinova. Sinds 2012 is ze actief onder haar eigen naam. Haar nieuwe album .....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM494, MM.nl en onze events uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Fender John 5 Telecaster

Wit-rode Ghost

Fender's John 5 Ghost Telecaster is er eindelijk, compleet met killswitch, DiMarzio humbuckers en een spiegelende slagplaat. .....meer »»

Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Push 3 is er vanaf vandaag in twee versies

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er nu toch echt: Push 3 van Ableton. We gaan uiteraard nog met een testexemplaar aan de gang, maar we hebben wel al een uitgebreide presentatie gehad. .....meer »»

Interview: Ruben Block

Triggerfinger-frontman met solo-album en -shows!

Vorig jaar bracht Triggerfinger-frontman Ruben Block een solo-album uit en wij vonden het een van de beste platen van '22. Deze zomer tourt Ruben met zijn liveband langs de Nederlandse festivals - ond.....meer »»

Release van de week: Lov3less - Corner Cutter

Vandaag verschenen: 19 mei 2023

In Musicmaker 494, mei-juni 2023, vind je een uitgebreid interview met Simone van Vugt, ofwel Lov3less, voorafgaand aan de release van haar album Corner Cutter. Dat is er nu. En de Musicmaker Release .....meer »»

Wild Romance brengt Shpritsz integraal

En een award voor Hollestelle

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Sphritsz van Herman Brood & His Wild Romance werd uitgebracht en dat is een zeer goede reden voor The Wild Romance om dit album integraal uit te voeren tijdens de k.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken