Serato Studio

Serato Studio

Daw met DJ workflow

DJ'en en muziekproductie komen steeds dichter bij elkaar te liggen. Serato maker van een van de populairste programma's voor dj's, introduceert met Serato Studio nu een daw die gebaseerd is op de dj w.....meer »»

Release van de Week: Beth Gibbons en The Polish National Radio Symphony - Symphony of Sorrowful Songs

Vandaag verschenen - 29 maart 2019

Zangeres Beth Gibbons, bekend van Portishead, komt met het nieuwe album ‘Symphony of Sorrowful Songs’. Ze heeft samen met het Pools Nationaal Radio-Symfonieorkest, onder leiding van dirigent Krzy.....meer »»

Ethan Johns - Premiere van onze Aquarium Sessions videos

Ethan Johns With The Black Eyed Dogs bij Musicmaker op de redactie!

Met trots presenteren we de première van Aquarium Sessions: miniconcerten bij ons op de redactie! Ethan Johns With The Black Eyed Dogs is de eerste formatie die onze kleine videostudio bezocht! Resul.....meer »»

Tweede editie van Hammond@Codarts

Een event waarin de Hammond centraal staat

De onmiskenbare sound van het Hammondorgel blijft muzikanten inspireren. De Rotterdamse kunstvakhogeschool Codarts is een van de weinige conservatoria die een studie Hammondorgel aanbiedt en om de ron.....meer »»

Tracktion Waveform 10

Nieuwe versie van deze daw met AutoTune, Melodyne en Elastique

Waveform van Tracktion is misschien minder bekend dan de grote daw's, maar heeft heel veel te bieden. Zo vind je in de laatste versie geïntegreerde versies van Autotune, Melodyne en Z-Plane Elastique.....meer »»

PreSonus StudioLive Series III S

vier nieuwe digitale mixers van PreSonus

PreSonus introduceert met de StudioLive Series III S serie vier nieuwe digitale mixers met AVB networking en USB audio interface.....meer »»

YouTube-kanalen voor de muzikant - deel 5

Adam Neely en Seth Everman

YouTube is een oneindige bron van beeldmateriaal. Ook op muziekvlak heeft het platform veel te bieden en het aantal YouTube-kanalen op het gebied van muziek maken groeit. Een maand lang - op woensdag .....meer »»

Native Instruments Noire

De vleugelpiano van Nils Frahm met particles engine

Native Instruments nieuwste Kontakt instrument heet Noire. Het is een vleugelpiano met de sound van Nils Frahm en vele speciale soundopties.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken