zoekresultaten 'de voorronde'


Popronde 2021 van start gegaan in Nijmegen - verslag van een half etmaal aan glorieus kabaal

Met o.a.: Them Dirty Dimes, Joey's Midnight Club, Minor Citizen, SULTAN., Andy & the Antichrist, ANNNA, Josephine Odhil, KUZKO, The Desmonds, MINKA, KY

Zaterdag 11 september was officiële opening van Popronde 2021, traditiegetrouw in Nijmegen. Natuurlijk was Musicmaker als officiële partner van dit rondreizende festival - en uitgehongerd naar live-.....meer »»

Zaterdag 11 september van 12 tot 12 start Popronde 2021! Openingsdag in Nijmegen

Met 6 van de 8 acts uit onze podcastserie De Voorronde

Popronde 2021 gaat vandaag om van start met de openingsdag in Nijmegen, van 12 tot 12! Spoorboekje in dit artikel! Zes van de acht bands die we met Musicmaker hebben gefeatured in onze podcast De Voor.....meer »»

Popronde gaat 11 september van start - luister naar onze podcast De Voorronde

Eerste drie weken met de 1,5 meter regel, daarna hopelijk los

Popronde 2021 gaat hoe dan ook door. Dat heeft de organisatie laten weten. Als het moet volgens de regels, zoals de 1,5 meter, maar zodra het kan met alle regels losgelaten. De eerste drie weken, dus .....meer »»

De Voorronde - Aflevering 4 over het tot stand komen van je muziekcarrière

Met Tim Roos (Indigo Pastel) en Leah Rye

In aanloop naar Popronde 2021 maakt Musicmaker de podcast De Voorronde. Deze week spreken hosts Rick Lemmens en Koen van Druten met Tim Roos van indie/shoegaze-band Indigo Pastel en alternative/pop-ac.....meer »»

De Voorronde – Aflevering 3 over de invloed van een cultuur op je muziek

Met Daan Arets van Son de Aquí en Gertjan van de Geer alias Juan Juan

In aanloop naar Popronde 2021 maakt Musicmaker de podcast De Voorronde. Deze week spreken hosts Rick Lemmens en Koen van Druten met alternative/country-artiest Juan Juan (Gertjan van de Geer) en Daan .....meer »»

zoeken