Baton Rouge gitaren voor percussieve gitaristen

Baton Rouge gitaren voor percussieve gitaristen

Dankzij Shadow element

Voor Baton Rouge heeft Shadow Electronics een systeem ontwikkeld dat net zo goed de klank van de snaren als de percussie op de body van een akoestische gitaar weergeeft.....meer »»

British Drum Company Tom Springs

Een luchtbruggetje voor je toms

De klassieke setup met één tommetje op een snaredrumstandaard ziet er natuurlijk hardstikke hip uit, maar het heeft wel een nadeel: die tom klinkt in een snaredrumstandaard aanmerkelijk korter. Brit.....meer »»

Dimebag Darrell bundel van AmpliTube

Sounds van het 'Cowboys From Hell'-album

IK Multimedia heeft de AmpliTube Dimebag Darrell CFH Collection bundel uitgebracht met sounds van Pantera's Dimebag Darrell. Ook breidt het bedrijf de verzameling virtuele Ampeg basversterkers en -kas.....meer »»

Orange OBC112

Klein kastje voor bij de nieuwe Terror Bass

De Terror Bass is terug: de kleine metalen vogelkooi die er met behulp van een buizenvoortrap en een transistor-eindversterker 500W uitperst. Wil je er een en zoek je er een klein kastje voor? Orange .....meer »»

EBS HD360 Anniversary

EBS is nog steeds jarig

EBS bestaat dertig jaar en zoals je hier al eerder hebt kunnen lezen, vieren ze dat met een boek en een speciale bas. Er is echter meer! De HD360 is gebaseerd op de vroegere HD350 en komt gelimiteerd .....meer »»

Baloran The River

Franse polyfone analoge synth

Overal op de wereld wordt in garages, schuurtjes of op zolder aan synthesizers gesleuteld. Het valt dan ook niet mee om bij te houden wat er allemaal uitkomt, maar recent stuitten we op The River van .....meer »»

Teenage Engineering OP-Z

Compacte en veelzijdige multimedia sequencer/synthesizer

Teenage Engineering maakt allerlei aparte en ultra-compacte muziekmachines. Na de Pocket Operators en de OP-1 is er nu de veelzijdige OP-Z, die behalve geluid ook beeld kan sequencen......meer »»

Sequential Prophet XL

32 stemmig en semi-weighted

Eerder dit jaar introduceerde Sequential al de Prophet X. Nu komt Dave Smith met de XL een iets uitgebreidere versie, maar ook bezitters van de X delen in de feestvreugde......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken