Radial Engineering HDI

Radial Engineering HDI

Topklasse DI box met saturation en opto compressor

DI-boxen zijn meestal simpele kastjes die de impedantie van de input aanpassen om zo gitaren en keyboards op je mixer of interface aan te kunnen sluiten. De Radial HDI heeft echter veel meer te bieden.....meer »»

Sire P10

Nieuwe versie Precision bas Sire.

Sire brengt dit jaar veel nieuwe modellen uit met veel updates vergeleken met de vorige modellen waaronder de nieuwe Precision......meer »»

Moog Subharmonicon, analoge semi-modulaire synth

Nieuwe Eurorack synth geinspireerd door Trautonium en Rhytmicon

In 2018 was het al een project tijdens het Moogfest, nu is ie ook officieel uit. De Subharmonicon is echter geen gewone analoge synth......meer »»

Spitfire Audio BBC Symphony Orchestra Discovery

Fraaie gratis orkestlibrary voor wie wat geduld heeft

Spitfire Audio is een Engelse maker van soundlibraries die de laatste tijd heel erg actief is. Een van hun kroonjuwelen is de BBC Symphony Orchestra en die is nu zelfs in een kleine lite-versie gratis.....meer »»

Sonic Nuance TDI

Superdeluxe stemapparaat en DI

Als je denkt alle DI's te hebben gezien komt Sonic Nuance met een nieuwe versie van de TDI......meer »»

Genelec introduceert de 1235A Smart Active Monitor

Het is nooit laag genoeg voor Genelec

De Genelec 1235A Smart Active Monitor combineert de klank van de iconische 1035 monitor (uit 1989) met hoogwaardige 96kHz processing en nauwe integratie met Genelec’s GLM kalibratiesoftware. .....meer »»

AMS Neve 1073 OPX

8 kanalen van beroemde Neve preamp met usb en Dante optie

Neve is natuurlijk een legendarisch merk met talloze beroemde producten. Een van de populairste daarvan is de 1073 preamp en daarvan is er nu een achtkanaals versie met usb en Dante.....meer »»

MP Midi Controller

Ideale hardware controller voor je plug-ins

Met de meeste hardware controllers kun je ook je plug-ins bedienen, maar ze zijn toch vooral op de daw zelf toegesneden. Dat ligt anders bij de MP Midi Controller.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken