Antelope dsp plug-ins in je daw

Antelope dsp plug-ins in je daw

AFX2DAW plug-in

Een aantal audio interfaces hebben een ingebouwde dsp waarop je effecten kunt draaien. Bij diverse Antelope Audio interfaces zijn deze plug-ins nu ook in je Mac daw bruikbaar......meer »»

Steinberg Cubase 10 is uit - een flinke set vernieuwingen in drie versies

Een fikse update voor Cubase Pro, Cubase Artist en Cubase Elements

Zoals elk jaar rond half november, kondigt Steinberg een belangrijk update aan van alle drie versies van Cubase. Hiermee word na 30 jaar ontwikkeling het rustgevende versienummer 10 bereikt. Lees hie.....meer »»

Alesis presenteert de Strike Multipad

Elektronische drumpad met ingebouwde sounds en sampling

Drumpads doen het goed op het podium om je show wat meer flair te geven, maar een drumpad is ook de beste manier om natuurlijk aanvoelende grooves te programmeren. Alesis heeft nu met de Strike Multip.....meer »»

Zoom Q2n-4K

Camera voor muzikanten

Lifestream, Facebook- of YouTubevideo? Je maakt 't met de nieuwe Zoom Q2n-4K......meer »»

MXR M280 Vintage Bass Octave

Octaver in kleiner jasje

Met de Vintage Bass Octave lanceert Dunlop/MXR een pedaal dat een compactere versie van de M288 Bass Octave Deluxe lijkt. Maar schijn bedriegt.
.....meer »»

Boss Nextone amps

Nieuwe combo's met schakelbare buisrespons en ingebouwde effecten

Boss heeft zijn serie gitaarversterkers uitgebreid met de Nextone Artist en Nextone Stage, twee podiumcombo's die "next-generation klankdiversiteit" bieden, aldus het Japanse bedrijf......meer »»

Update voor midi standaard aangekondigd

auto configuratie en hogere resolutie

De MIDI standaard bestaat al sinds 1983 en is sindsdien in essentie hetzelfde gebleven. Toch wordt er af en toe wel aan gesleuteld. De Midi Manaufactures Association kondigde recent zelfs een belangri.....meer »»

Microfoonvandalisme

Idles probeert Aston mics te slopen

The Who was in de jaren 60 al berucht vanwege het slopen van hun podiumapparatuur. De Britse band Idles probeerde recent of ze een stel microfoons van Aston konden slopen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken