Muziekdocumentairefestival IN-EDIT 2023 gaat 13 april van start

Muziekdocumentairefestival IN-EDIT 2023 gaat 13 april van start

Eerste films bekendgemaakt voor vijfde editie van 13 t/m 23 april in De Melkweg Amsterdam

De vijfde editie van IN-EDIT wordt dit jaar van 13 t/m 23 april georganiseerd in De Melkweg Amsterdam. In de weken na 23 april zal een selectie van het programma met "films from the backstage" te zien.....meer »»

Release van de Week: Jimmy Diamond - You Radiate

Vandaag verschenen: 10 maart 2023

Vandaag brengt Jimmy Diamond, de band van gitarist en zanger Jim Zwinselman zijn eerste album uit via Exelsior Recordings. Het is het resultaat van een intensieve studioperiode die de band anderhalf j.....meer »»

Release van de Week: Kong - Traders Of Truth

Vandaag verschenen: 3 maart 2023

'Traders Of Truth' is het eerste Kong-album sinds 2014. Maar alle muzikale ontwikkelingen die er sindsdien plaats hebben gevonden ten spijt: de originele, uiterst creatieve muziek van de Amsterdamse i.....meer »»

Studio Jarre

Wat heeft een succesvol producer in zijn studio?

In een uiterst succesvolle carriere van zo’n 55 jaar, heb je wel het een en ander om je werkruimte te vullen. Jean-Michel Jarre leidt ons rond in zijn Parijse studio......meer »»

Release van de Week: Robin Kester - Honeycomb Shades

Vandaag verschenen - 24 februari 2023

Het is haar debuutalbum, maar ze heeft er al heel wat jaren ervaring op zitten, met drie jaar geleden een mooie EP This Is Not a Democracy. Nu is er Honeycomb Shades, geproduceerd door haar zelf en Ma.....meer »»

Release van de Week: dEUS - How To Replace It

Vandaag verschenen - 17 februari 2023

‘How To Replace It’ is het achtste studioalbum van dEUS en het eerste in 10 jaar. De band is  trouw gebleven aan bepaalde leidende principes. "Je wilt jezelf niet herhalen, maar je hebt je stijl".....meer »»

Benefietconcerten voor Turkije en Syrië

Van 14 tot en met 22 februari 2023

In Amsterdam en Rotterdam vinden de komende week benefietconcerten plaats om geld in te zamelen voor de Giro 555 actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië......meer »»

Bram van den Berg nieuws van de dag

U2-avontuur mobiliseert tv-ploegen

Het is natuurlijk een once in a lifetime gebeurtenis. Als jongetje of meisje droom je ervan: invallen bij die wereldberoemde band waar je fan van bent. Krezip's Bram van den Berg leeft die droom met z.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken