Interview: Eefje de Visser

Interview: Eefje de Visser

Concertfilm om corona-stilte te doorbreken

Naar aanleiding van haar album Bitterzoet zou Eefje de Visser onder meer optreden op festivals als Lowlands en Rock Werchter, maar net als haar clubtour in Nederland en België werden die festivals ge.....meer »»

Doe inspiratie op met de Made In Ableton Live videoserie

Negen artiesten laten hun producties van concept tot eindproduct zien

In de videoserie 'Made in Ableton Live' vertellen producers hoe ze een track maken, van het eerste idee tot aan het eindproduct. Deze videoserie van Ableton zorgt voor inspiratie en helpt je een 'writ.....meer »»

NAMM Show in januari gaat door

Zoveel mogelijk standhouders maar met belangrijke virtuele component

We waren natuurlijk reuze benieuwd of de NAMM show die jaarlijks in januari in L.A. plaatsvindt doorgang zou gaan vinden. De organisatie van de NAMM show laat nu weten dat de beurs in januari 2021 doo.....meer »»

Dany Lademacher 70

Muziekmakend Nederland eert de Belgische riffmeister

Vandaag is Dany Lademacher 70 jaar jong geworden. Gefeliciteerd! Om deze mijlpaal niet stilletjes voorbij te laten gaan, nam de Wild Romance de hit Saturday Night opnieuw op, met een keur aan gasten. .....meer »»

Release van de Week: Flying Horseman - Mothership

Vandaag verschenen - 12 juni 2020

Typerende sounds, springerige riffs en vette baslijnen, dat is wat we horen op de nieuwe release van Flying Horseman, de band van de illustere gitarist Bert Dockx......meer »»

The Ibanez Low-End Legion

Win een bas met de Bass Solo Contest 2020

Ook Ibanez denkt aan de thuis zittende muzikanten. Het Japanse merk komt daarom met The Ibanez Low-End Legion. Een internationale actie voor bassisten, waarbij jij meespeelt met een track en waarbij n.....meer »»

137 vrouwelijke dj's - 7 dagen non-stop live draaien

Wereldrecord langste vrouwelijke dj-marathon

Na drie eerdere verbroken wereldrecords hebben er nu 137 vrouwelijke DJ's een nieuw wereldrecord verbroken. De vrouwelijke DJ's zijn met hun recordpoging geëindigd op donderdag 4 juni. Nadat ze 7 dag.....meer »»

Win de allereerste Jimi Hendrix Award!

Contest voor gitaristen tot en met 21 jaar

Jimi Hendrix is onsterfelijk. Toch zal het op 18 september 50 jaar geleden zijn dat hij is overleden. Maar hij leeft natuurlijk voort, zeker ook bij jonge gitaristen. Ben je ook een Hendrix-fan, heb.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken