Zes vragen aan Mario Goossens

Zes vragen aan Mario Goossens

'Toewijding aan je werk, dát is succes'

Mario Goossens (48) kennen we vooral als drummer van de Belgische rockformatie Triggerfinger. Hij is ook een zeer productieve songwriter en producer, die naast nummers voor andere artiesten ook veel m.....meer »»

Interview: Marcus King

Van buitenbeentje naar Golden Boy

Marcus King is een fenomeen in de gitaarwereld. Hij was al fulltime-muzikant toen hij nog leerplicht had en wordt nu - nog maar net 24 jaar - al op handen gedragen door de groten der aarde. Musicmaker.....meer »»

Release van de Week: DMA's - The Glow

Vandaag verschenen - 10 juli 2020

DMA's zijn in Nederland - ondanks optredens in onder meer Rotown, Paradiso, de Melkweg en op Lowlands, waar uw redacteur toch wel van onder de indruk was - nog geen 'household name'. Hoe je DMA's kan .....meer »»

Naar de film met Ronnie Wood

We mogen weer - en dan ook nog met de Stones

Onlangs kondigden we de première van Somebody Up There Likes Me op het In-Edit muziekdocumentairefestival aan. Door de coronacrisis kon het festival helaas niet doorgaan, maar op 2 juli is de documen.....meer »»

Wisseloord Studio's lanceren de Wisseloord Academie

Een in Nederland unieke muziek- en muziekproductieacademie gezien de internationale lijst van docenten

Wisseloord Studios heeft sinds meer dan 40 jaar een ervaring opgedaan die het team wil delen met de wereld. Daarom hebben ze besloten om de Wisseloord Academie op te richten, een plek waar studenten e.....meer »»

Release van de Week: Paul Weller - On Sunset

Vandaag verschenen - 3 juli 2020

Paul Weller is toe aan zijn vijftiende studioalbum en dan tellen we alle compilaties, greatest hits, live-albums en alles van The Jam en The Style Council natuurlijk niet mee. Has My Fire Really Gone .....meer »»

De Leland Sklar Youtube-extravaganza

Bass Performance videoserie door superbassist

Leland Sklar (73) is als bassist te horen op 6000 (!) albums en tienduizenden songs van te veel bekende namen om op te noemen, van Phil Collins tot Toto, van Jackson Browne tot Billy Cobham, van B.B. .....meer »»

Release van de week: Khruangbin - Mordechai

Vandaag verschenen - 26 juni 2020

Zomerplaatje! Thaifunk, surfgitaar en hiphopgeïnfecteerde grooves. Khruangbin uit Texas staat al jaren voor aanstekelijke instrumentale muziek, maar doet er nu op Mordechai een dosis vocals bij! In.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken