Release vd Week: Paceshifters - Brand New Plan

Release vd Week: Paceshifters - Brand New Plan

Gloednieuw en kneitergoed plan

Paceshifters heeft inmiddels wel zo’n staat van dienst bereikt dat deze datum met en dikke paarse stift in de agenda van menig rockliefhebber zal staan. De toewijding aan hun ambacht en de persoonli.....meer »»

Antelope Audio Galaxy 32 Synergy Core

Gehalveerde Galaxy

Galaxy Core 64 is Antelope's vlaggenschip converter met talloze in- en outputs en heel veel ingebouwde dsp power. Nu is er de betaalbaarder Galaxy 32 met half zoveel kanalen en dsp.....meer »»

Release van de Week: The Damned Few

Black Blooded Woman EP

Wordt er tegenwoordig nog smerig lekker gerockt in Nederland? Jazeker, en hoe! The Damned Few slaat je met hun tweede EP - Black Blooded Woman - als bewijs in het gezicht. .....meer »»

JOYO BaDass Bantamp

Compacte oefenversterker

Zoek jij een compacte betaalbare hybride versterker? Deze versterker van JOYO heeft meer dan je denkt......meer »»

Ultieme reverb van Neunaber?

17 verschillende reverbs in de Illumine

Het hightech pedalenmerk uit Californië komt met een nieuwe reverb, de Illumine. Veel opties? Check! Presets? Check! Compact? Check!.....meer »»

Charlie Watts overleden (1941-2021)

'Ik denk dat men mij zal vergeten'
  • 25-08-2021 11:14 |

De gentleman-drummer, de meest a-typische rockster aller tijden, de man waar iedereen een zwak voor had; hij is overleden. In de net uitgekomen Slagwerkkrant 225 (sep-okt 2021) schreven we nog dat hij.....meer »»

Fluid Audio Axis

Betaalbare studio condensatormicrofoons

Fluid Audio maakt de keuze uit het omvangrijke aanbod nog wat lastiger – of juist eenvoudiger – met hun nieuwste product, de Axis.....meer »»

Samplab

Freeware polyfone note editing plug-in

Coole samples met akkoorden, maar een paar akkoorden kloppen niet, de timing moet anders of je wilt niet hetzelfde sample als iedereen gebruiken? Samplab lost het voor je op.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken