HK Audio Premium Pro Move 8 - PA-speaker op batterijen voor 'on the move'

Makkelijk op statief te bevestigen maar ook geschikt als vloermonitor

Merknieuws 24-05-2022 16:01

Uitgerust met een 4-kanaalsmixer, met per kanaal equalizing en reverb instelbaar, werkt op batterijen, die 5,5 uur mee gaan (hot swap dus totaal 11 uur) en 60 watt vermogen; dat is de Move 8 speaker van HK Audio.

In de robuuste houten behuizing bevinden zich een 8" woofer en een 1" tweeter. Download de gratis app en tal van extra functies worden bruikbaar, zoals gitaarversterkersimulatie en effecten als chorus, flanger en reverb. 


De Move 8 is bedoeld voor muzikanten die samen willen jammen of met een backingtrack willen meespelen. Ideaal voor singersongwriters, dj's en  straatmuzikanten. 

Demovideo van distributeur Algam Benelux:

Met de Move 8 breidt HK Audio de PREMIUM PR:O-serie uit met een multifunctionele luidspreker op batterijvoeding die alle muzikanten, singer-songwriters, presentatoren en entertainers professioneel geluid in een compact formaat biedt en tegelijkertijd maximale flexibiliteit wanneer er geen stopcontact beschikbaar is.

Dankzij innovatieve functies zoals afstandsbediening via app en de 'Hot Swap'-functie, waarmee batterijen zonder gereedschap kunnen worden vervangen, en de speaker kan blijven functioneren bij het wisselen van batterijen, onderscheidt de Move 8 zich van vergelijkbare speakerkasten. De twee oplaadbare batterijen zijn bij levering inbegrepen. Ideaal voor gebruik waar geen stroom aanwezig is. 

De geïntegreerde 4-kanaals mixer heeft ingangen voor microfoon, lijnsignalen en een instrument, met een handige 2-bands EQ en reverb voor elk kanaal. 


Verder: omschakelbare gitaarluidsprekerkastsimulaties van Celestion, Bluetooth 5.0-audiostreaming, app voor iOS en Android voor extra functies en gebruik als afstandsbediening, en dat alles in een stevige, lichte en resonantiearme houten kast in multifunctioneel formaat, die ook op luidsprekerstatieven of als vloermonitor kan worden gebruikt.

 

Optioneel: draagtas voor met extra opbergvak voor het opbergen van de voedingseenheid en de snellader. 

5 jaar garantie (na registratie). 

Distributie: Algam Benelux

 

zoeken
zoeken