Rock 'n Soul

Rock 'n Soul

Milieuvriendelijke banden uit Den Haag

De wereld van muziekinstrumenten denkt om het milieu en er komen steeds meer milieuvriendelijke versies van producten. Zoals van Rock 'n Soul uit Den Haag, bijvoorbeeld, dat geheel op maat zeer duurza.....meer »»

De Leland Sklar Youtube-extravaganza

Bass Performance videoserie door superbassist

Leland Sklar (73) is als bassist te horen op 6000 (!) albums en tienduizenden songs van te veel bekende namen om op te noemen, van Phil Collins tot Toto, van Jackson Browne tot Billy Cobham, van B.B. .....meer »»

Kickstartercampagne voor Timetosser

Spontane live performances device

Alter.Audio is een Utrechts bedrijf dat een paar jaar heeft gewerkt aan een nieuwe soort apparaat Voor live-perfromance. .....meer »»

XILS-Lab X-201

De vocoder van Kraftwerk, Herbie Hancock en Daft Punk als plug-in

Vocoders kom je tegen op allerlei bekende en minder bekende tracks. Diverse merken brachten een analoge vocoder op de markt, maar die van Sennheiser is een van de beroemdste en die is nu als plug-in v.....meer »»

Release van de week: Khruangbin - Mordechai

Vandaag verschenen - 26 juni 2020

Zomerplaatje! Thaifunk, surfgitaar en hiphopgeïnfecteerde grooves. Khruangbin uit Texas staat al jaren voor aanstekelijke instrumentale muziek, maar doet er nu op Mordechai een dosis vocals bij! In.....meer »»

Interview: Eefje de Visser

Concertfilm om corona-stilte te doorbreken

Naar aanleiding van haar album Bitterzoet zou Eefje de Visser onder meer optreden op festivals als Lowlands en Rock Werchter, maar net als haar clubtour in Nederland en België werden die festivals ge.....meer »»

Doe inspiratie op met de Made In Ableton Live videoserie

Negen artiesten laten hun producties van concept tot eindproduct zien

In de videoserie 'Made in Ableton Live' vertellen producers hoe ze een track maken, van het eerste idee tot aan het eindproduct. Deze videoserie van Ableton zorgt voor inspiratie en helpt je een 'writ.....meer »»

NAMM Show in januari gaat door

Zoveel mogelijk standhouders maar met belangrijke virtuele component

We waren natuurlijk reuze benieuwd of de NAMM show die jaarlijks in januari in L.A. plaatsvindt doorgang zou gaan vinden. De organisatie van de NAMM show laat nu weten dat de beurs in januari 2021 doo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken