Gforce Axxess

Gforce Axxess

ARP op zijn toegankelijkst

GForce onderscheidt zich van andere makers van vintage synthplugins, door de liefde en zorgvuldigheid waarmee ze hun producten maken. Dat geldt zeker ook voor de nieuwe Axxess.....meer »»

Behringer synths

Nu echt te koop?

De stortvloed aan aankondigingen van Behringer clones van zowat de hele catalogus aan analoge synths zal je niet ontgaan zijn. Daadwerkelijk kopen was er vaak echter niet bij, maar nu druppelt er toch.....meer »»

Nuno Bettencourt krijgt de Sena European Guitar Award - Komende woensdag 13 december 2023

Sena Performers Guitar Week van 9 tot en met 14 december - met zondag 10 december Gitaardag in Bergen op Zoom -

Nuno Bettencourt is de winnaar van de Sena Performers European Guitar Award 2023. Woensdag 13 december krijgt hij de prestigieuze oeuvre-award, afgekort SEGA, in Gebouw-T in Bergen op Zoom uitgereikt.....meer »»

DECEMBERACTIE! Neem nu een abonnement op Musicmaker met 50% korting

Slechts € 23,70 voor een heel jaar Musicmaker in de bus; dat is maar € 3,95 per editie

Neem nu een abonnement. Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau! Krijg 50% korting en ontvang heel 2024 Musicmaker in de bus (6 edities). Een eenmalige aanbieding, die loopt tot en.....meer »»

Release van de Week: Warren Haynes 'The Benefit Concert Volume 20’

Vandaag verschenen: 8 december 2023

'The Benefit Concert Volume 20' is de weerslag va de 30e jaarlijkse Christmas Jam van gitarist Warren Haynes, waarin een diverse groep artiesten samenkomt, zoals Joe Bonamassa, Gov't Mule, Tyler Ramse.....meer »»

Moog Mariana

Laag in laagjes

het was spannend bij Moog; eerst bijna failliet, vervolgens overgenomen door megafirma InMusic. Gelukkig gaat het bedrijf gewoon door, met als laatste resultaat de Mariana plugin softsynth......meer »»

Release van de Week: Cobra Spell - 666

Vandaag verschenen: 1 december 2023

Cobra Spell werd in 2019 opgericht door aanstormend gitaarfenomeen Sonia Anubis en de huidige line-up wordt gecompleteerd door zangeres Kristina Vega Noelle dos Anjos als tweede gitarist, Hale Naphtha.....meer »»

Een dieselverbod in 44 binnensteden per 1 januari 2025

Wat betekent dat voor bands?

Wij van Musicmaker zijn zeer begaan met het milieu. Hoe kan het ook anders? Er zijn echter beslissingen genomen die een grote uitdaging vormen voor muzikanten en technische toeleveranciers, zoals gelu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken