Test JBL 3 Series MkII 305P actieve 2-wegmonitor

Test JBL 3 Series MkII 305P actieve 2-wegmonitor

Breed, strak en betaalbaar

JBL introduceert de 3 Series MkII. Deze bestaat uit drie nieuwe, actieve nearfield 2-wegmonitors. Op het gebied van studiomonitors is JBL al tijden een gevestigde naam. Je vindt ze in projectstudio’.....meer »»

Fruit Shake

groovy en gezond

Geen beter smeermiddel voor je groove dan een shaker. In Session Audio vindt dat ook en voorziet je van de gratis Fruit Shake.....meer »»

Ashdown Tone Pocket

Handig voor thuis, podium en studio

Met de Tone Pocket levert de Britse basversterkerfabrikant Ashdown een handig apparaatje waar je veel kanten mee opkan. Meespelen met een nummer? Opnemen? Of gewoon live op het podium? Het kan allemaa.....meer »»

Gamechanger Audio Plus Pedal

Het Plus Pedal ziet eruit als een bronzen sustainpedaal van een piano. Maar intern zorgt moderne sampletechniek ervoor dat je elke klank kunt laten doorklinken zolang je maar wilt.
.....meer »»

Alesis Vortex Wireless 2

De eerste Vortex testten wij al in Interface 176. Intussen verscheen er een draadloze versie, en daarvan is er nu een tweede versie: de Vortex Wireless 2......meer »»

Baton Rouge gitaren voor percussieve gitaristen

Dankzij Shadow element

Voor Baton Rouge heeft Shadow Electronics een systeem ontwikkeld dat net zo goed de klank van de snaren als de percussie op de body van een akoestische gitaar weergeeft.....meer »»

Doe mee aan de PimpMyPracticeRoom wedstrijd

Post uiterlijk 11-11 een Instagram video en win mooie prijzen

Webstore Thomann schrijft een leuke wedstrijd uit. Post uiterlijk zondag 11 november 2018 een Instagram-video waarin je aangeeft waarom je een van de prijzen uit deze contest wil winnen: een Marshall-.....meer »»

British Drum Company Tom Springs

Een luchtbruggetje voor je toms

De klassieke setup met één tommetje op een snaredrumstandaard ziet er natuurlijk hardstikke hip uit, maar het heeft wel een nadeel: die tom klinkt in een snaredrumstandaard aanmerkelijk korter. Brit.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken