Sonic Nuance TDI

Sonic Nuance TDI

Superdeluxe stemapparaat en DI

Als je denkt alle DI's te hebben gezien komt Sonic Nuance met een nieuwe versie van de TDI......meer »»

Genelec introduceert de 1235A Smart Active Monitor

Het is nooit laag genoeg voor Genelec

De Genelec 1235A Smart Active Monitor combineert de klank van de iconische 1035 monitor (uit 1989) met hoogwaardige 96kHz processing en nauwe integratie met Genelec’s GLM kalibratiesoftware. .....meer »»

Release van de week: Lettuce - Resonate

Vandaag verschenen - 8 mei 2020

Funk to the max! De nieuwe Lettuce is uit. Resonate is het zevende album van deze band uit Denver, die al sinds 1992 bestaat in vrijwel dezelfde formatie......meer »»

Anderhalve meter afstand

Irene Wiersma bezingt corona-crisis

Singer-songwriter Irene Wiersma (voorheen Dame Flux en Flux) besteedt deze corona-crisis voornamelijk aan het werken aan haar nieuwe album. Toch moest er ineens iets uit. Ze schreef het lied Anderhalv.....meer »»

AMS Neve 1073 OPX

8 kanalen van beroemde Neve preamp met usb en Dante optie

Neve is natuurlijk een legendarisch merk met talloze beroemde producten. Een van de populairste daarvan is de 1073 preamp en daarvan is er nu een achtkanaals versie met usb en Dante.....meer »»

Florian Schneider, medeoprichter van Kraftwerk is overleden

7 April 1947 - 21 April 2020

Florian Schneider was een van de belangrijkste pioniers van de elektronische muziek. Onlangs overleed hij op 73 jarige leeftijd.....meer »»

Live-streamen, hoe pak je dat aan?

Bereik je publiek in festivalloze tijden!

Als er één fenomeen is dat tijdens de coronacrisis als een magische bonenstaak in muziekland omhoog is geschoten, is dat wel het live-streamconcert. Het is op z’n minst een middel om onze impuls t.....meer »»

MP Midi Controller

Ideale hardware controller voor je plug-ins

Met de meeste hardware controllers kun je ook je plug-ins bedienen, maar ze zijn toch vooral op de daw zelf toegesneden. Dat ligt anders bij de MP Midi Controller.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken