Halion 7

Halion 7

Nieuwe versie van Steinberg’s sampler/synth

Steinberg introduceert met Halion 7 diverse belangrijke toevoegingen aan hun krachtige sampleplayer/synthesizer plugin. Tegelijkertijd verschijnt ook de nieuwe gratis Halion Sonic 7 met een viertal l.....meer »»

Nieuwe serie travel gitaren van Lâg - de Sauvage serie

In drie modellen: red cedar, spruce en pale brankowood

Het Franse Lâg Guitars heeft zijn nieuwste gitaar onthuld: de Sauvage Travel, 'Ontworpen voor de avonturier die een gitaar wil hebben voor alle seizoenen'. Er zullen drie nieuwe modellen beschikbaar .....meer »»

Thisynthdoesnotexist

AI-generated synths

AI is opeens overal, nu zien we opeens een hoop nieuwe synths die door AI lijken te zijn ontworpen. Er zit echter een addertje onder het gras, ze zijn afkomstig van de site Thisynthdoesnotexist en als.....meer »»

Na 6 jaar weer helemaal fris: Nord Stage 4

De ‘best of’ van Nord populair onder giggende muzikanten

De populaire Nord Stage 3 was na zes jaar wel aan een update toe en die is er nu dan. Intern is er niks radicaals gebeurd met de Nord Stage 4, maar met een veel beter toetsenbord en een nieuw ontworpe.....meer »»

Electro-Harmonix brengt Slap-Back Echo opnieuw uit

Verfrissend eenvoudig analoog delaypedaal kan je tonen heerlijk dik maken

Nu delaypedalen steeds geavanceerder worden in een zoektocht naar originaliteit en inspiratie is het fijn om ook terug te keren naar eenvoudiger tijden. En als je op zoek bent naar slapbackecho, is de.....meer »»

Strymon Cloudburst

Nieuw ambient reverb-pedaal

Ambient reverb pedalen behoren tot een aparte categorie: ze zijn zeker niet essentieel voor je coverband, maar wel heel inspirerend voor als je gewoon voor je uit speelt en creatief bezig bent. De nie.....meer »»

Droomgitaren van Taylor

American Dream Sunbursts

Taylor Guitars voegt drie sunburst modellen toe aan de betaalbare American Dream serie......meer »»

Twee nieuwe Epiphones

El Capitan en Newport shortscales

Voordat Epiphone het beter betaalbare zusje van Gibson werd, waren er vele eigen modellen. De laatste jaren kijkt Epiphone steeds vaker terug, met onder meer de Embassy en nu de Newport. De akoestisch.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken