Yamaha CK

Yamaha CK

Stagekeyboards voor de massa

Mooi en aardig al die hi-tech exotische synths en analoge revivals, maar voor veel keyboardspelers gaat het vooral om piano’s, orgels en klanken als blazers, strings en basale synthsounds. Yamaha he.....meer »»

Mesa/Boogie lanceert de Mark VII

De nieuwe amp biedt Mesa’s 'greatest hits' in een 90-watt top-, combo- en rackmountuitvoering

Mesa/Boogie heeft met de met de Mark VII de nieuwste high-end gitaarversterker van zijn vlaggenschip Mark Series gelanceerd. De nieuwe amp biedt Multi-Watt vermogen, drie kanalen met drie modes elk, 5.....meer »»

Met de Antelope Zeo muziek streamen in studiokwaliteit

Voor iOS, macOS en Android

Als je muziek produceert stel je de hoogste eisen aan de geluidskwaliteit, maar waarom zou je dan met minder genoegen nemen als je in het dagelijks leven van muziek geniet? Antelope Audio vroeg zich d.....meer »»

Behringer lenteoffensief

5 apparaten binnenkort te koop

Een tijdje weinig gehoord van Behringer maar nu zullen volgens hen binnenkort een aantal eerder aangekondigde synths ook echt te koop zijn: kopieën van de Taurus, Solina, Prophet 600, Sh-01 en de Moo.....meer »»

Gurus viert tiende verjaardag Echosex met Steve Lukather signature

Buizenpedaal met de klank van de Binson Echorec

Het Italiaanse Gurus maakt al sinds 2013 recreaties van de Binson Echorec met zijn serie Echosex pedalen. Dit jaar is het dus tijd voor een Anniversary versie en dat werd gelijk de signature van een v.....meer »»

De Vintage Guitar Show Veenendaal komt er weer aan!

Zaterdag 18 maart in De Basiliek in Veenendaal

Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten op de Vintage Guitar Show Veenendaal! 18 maart openen de deuren van De Basiliek in Veenendaal voor alle liefhebbers v.....meer »»

Arp Odyssey FS Kit

Bouw je eigen legende

Korg’s Fulls Scale replica van de ARP odyssey was enkele jaren geleden in een mum van tijd uitverkocht. Met de kitversie kun je nu in de – voordelige – herkansing......meer »»

Roland SH-4d

non-Zen groovebox

Roland verrast de wereld met een tabletop groovebox die qua recept aan de mc serie doet denken maar met zijn typenummer aan de vroege Roland SH-synths refereert......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken