NAMM 2024  Supercritical Redshift 6

NAMM 2024 Supercritical Redshift 6

Van Eurorack naar desktopsynth

Het Finse Supercritical houdt zich vooral bezig met eurorackmodules, maar nu gebruiken ze elementen uit die modules voor een nieuwe ‘variable character’ desktopsynth. .....meer »»

NAMM 2024 Cranborne Audio Carnaby HE2

Harmonische eq voor je rack

Een tijd terug introduceerde Carnaby hun eerste harmonic EQ. Nu is er een tweekanaals 19 inch versie die lekker ruim opgezet is en ook via een plugin kan worden bediend .....meer »»

NAMM 2024 Harrison System-500

Mixerelementen voor lunchbox

System 500 ook wel lunchbox genoemd, is een handige en relatief goedkoop systeem om een collectie processors in een behuizing met voeding te plaatsen. Harrison waagt zich voor het eerst op het 500-pad.....meer »»

NAMM 2024 Radial Nuance Select

transparante monitorcontroller

Met een monitor controller houd je de controle over je monitorspeakers en hoofdtelefoons. De betere exemplaren doen helemaal niks met de sound, behalve omschakelen......meer »»

NAMM 2024: Ashdown OriginAL EVO Mini Bass Head

Kleine grote basversterker voor overal.

Veel vermogen, goed gebouwd en geschikt op elke plek? Deze versterker van Ashdown kan en mag overal!.....meer »»

NAMM 2024: Multi-effect en zelfbouwfuzz van Jack White’s Third Man Hardware

Coole pedalen die ook voor de beginnende gitarist betaalbaar zijn

Donner Music en Jack White ontwikkelden samen het minder dan 100 dollar kostende Triple Threat multi-effectpedaal, dat distortion, echo en phaser combineert. Tegelijk brengt White’s bedrijf Third Ma.....meer »»

NAMM 2024: Ernie Ball snaren

Flatwounds voor shortscales

We hoeven het niet te vertellen: shortscales zijn tegenwoordig heter dan een niet-gekeurde Chinese Aliexpress telefoonoplader en daar wordt op alle manier op ingesprongen. Met snaren bijvoorbeeld. Ern.....meer »»

NAMM 2024: Vox presenteert serie 3 van de amPlugs

amPlug3 met tweemaal bas

In 2007 kwam Vox met de eerste serie amPlugs en inmiddels zijn we bij serie 3 aangekomen. In de serie vinden we twee basversterkers......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken