De Vintage Guitar Show Veenendaal komt er weer aan!

De Vintage Guitar Show Veenendaal komt er weer aan!

Zaterdag 18 maart in De Basiliek in Veenendaal

Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten op de Vintage Guitar Show Veenendaal! 18 maart openen de deuren van De Basiliek in Veenendaal voor alle liefhebbers v.....meer »»

Arp Odyssey FS Kit

Bouw je eigen legende

Korg’s Fulls Scale replica van de ARP odyssey was enkele jaren geleden in een mum van tijd uitverkocht. Met de kitversie kun je nu in de – voordelige – herkansing......meer »»

Roland SH-4d

non-Zen groovebox

Roland verrast de wereld met een tabletop groovebox die qua recept aan de mc serie doet denken maar met zijn typenummer aan de vroege Roland SH-synths refereert......meer »»

Halion 7

Nieuwe versie van Steinberg’s sampler/synth

Steinberg introduceert met Halion 7 diverse belangrijke toevoegingen aan hun krachtige sampleplayer/synthesizer plugin. Tegelijkertijd verschijnt ook de nieuwe gratis Halion Sonic 7 met een viertal l.....meer »»

Nieuwe serie travel gitaren van Lâg - de Sauvage serie

In drie modellen: red cedar, spruce en pale brankowood

Het Franse Lâg Guitars heeft zijn nieuwste gitaar onthuld: de Sauvage Travel, 'Ontworpen voor de avonturier die een gitaar wil hebben voor alle seizoenen'. Er zullen drie nieuwe modellen beschikbaar .....meer »»

Thisynthdoesnotexist

AI-generated synths

AI is opeens overal, nu zien we opeens een hoop nieuwe synths die door AI lijken te zijn ontworpen. Er zit echter een addertje onder het gras, ze zijn afkomstig van de site Thisynthdoesnotexist en als.....meer »»

Na 6 jaar weer helemaal fris: Nord Stage 4

De ‘best of’ van Nord populair onder giggende muzikanten

De populaire Nord Stage 3 was na zes jaar wel aan een update toe en die is er nu dan. Intern is er niks radicaals gebeurd met de Nord Stage 4, maar met een veel beter toetsenbord en een nieuw ontworpe.....meer »»

Electro-Harmonix brengt Slap-Back Echo opnieuw uit

Verfrissend eenvoudig analoog delaypedaal kan je tonen heerlijk dik maken

Nu delaypedalen steeds geavanceerder worden in een zoektocht naar originaliteit en inspiratie is het fijn om ook terug te keren naar eenvoudiger tijden. En als je op zoek bent naar slapbackecho, is de.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken