Fender komt met gelimiteerde Made In Japan Noir Series

Fender komt met gelimiteerde Made In Japan Noir Series

Chique zwart

Fender heeft zijn MIJ-lijn (Made In Japan) uitgebreid naar gebieden buiten Japan door een aantal van zijn belangrijkste elektrische gitaren en basgitaren uit te brengen in een zijdeglans zwarte afwerk.....meer »»

Erica Synths Bullfrog

Brullende instapper

DJ/Producer Ritchie Hawthin werkte met Erica Systems aan een kleine modulaire synth. Hij is bedoeld als ‘instapper’, maar lijkt interessant genoeg voor alle producers met elektronische neigingen .....meer »»

Morley Humno

Einde van storende brom?

Pedalenmerk Morley komt met een oplossing vor brommende apparatuur: de eenvoudig te installeren Humno!.....meer »»

Apple mac Pro M2

Power voor een prijs

VR bril? Ok spannend, nieuwe iOS? mwah, macOS Sonoma? lijkt niet te fundamenteel. Interessanter voor de producer waren een 15 inch MacBook en – eindelijk! – een Mac Pro met M2 Ultra processor......meer »»

Audio technica AT-SB2022

Broodje vinyl

In de jaren 80 was het in navolging van de succesvolle Sony Walkman, een opvallende gimmick. Nu vinyl weer een opleving meemaakt is de Sound Burger draagbare platenspeler terug in een nieuwe uitvoerin.....meer »»

LD Systems presenteert nieuwe compacte PA voor gebruik op kleine podia, de Maui G3

MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3

LD Systems presenteert de MAUI G3-serie, compacte kolom PA-systemen voor DJ's, singer-songwriters en kleine bands. De serie omvat de modellen MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3 en is zowel geschikt voor mobiel .....meer »»

Fender John 5 Telecaster

Wit-rode Ghost

Fender's John 5 Ghost Telecaster is er eindelijk, compleet met killswitch, DiMarzio humbuckers en een spiegelende slagplaat. .....meer »»

Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Push 3 is er vanaf vandaag in twee versies

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er nu toch echt: Push 3 van Ableton. We gaan uiteraard nog met een testexemplaar aan de gang, maar we hebben wel al een uitgebreide presentatie gehad. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken