EZKeys 2

EZKeys 2

Je nieuwe toetsenist komt er aan

We moeten nog even wachten tot mei, maar dan komt Toontrack met een compleet vernieuwde versie 2 van EZKeys. Deze software die keyboardpartijen bedenkt bij je eigen audio of midi is de ideale muzikale.....meer »»

Laney's pedaalversterker

Ironheart Loudpedal

Het Engelse Laney heeft zijn Ironheart versterker in pedaalvorm gegoten en uitgebracht onder de naam Ironheart Foundry Loudpedal. .....meer »»

Kirk Hammett krijgt LTD signature KH-V

Perfecte balans tussen vintage en moderne V

Hij werd al getoond op de NAMM 2022 en is nu officieel gelanceerd, de KH-V met een korina body, neck-thru constructie en Hammett's signature EMG Bone Breakers......meer »»

Yamaha CK

Stagekeyboards voor de massa

Mooi en aardig al die hi-tech exotische synths en analoge revivals, maar voor veel keyboardspelers gaat het vooral om piano’s, orgels en klanken als blazers, strings en basale synthsounds. Yamaha he.....meer »»

Mesa/Boogie lanceert de Mark VII

De nieuwe amp biedt Mesa’s 'greatest hits' in een 90-watt top-, combo- en rackmountuitvoering

Mesa/Boogie heeft met de met de Mark VII de nieuwste high-end gitaarversterker van zijn vlaggenschip Mark Series gelanceerd. De nieuwe amp biedt Multi-Watt vermogen, drie kanalen met drie modes elk, 5.....meer »»

Met de Antelope Zeo muziek streamen in studiokwaliteit

Voor iOS, macOS en Android

Als je muziek produceert stel je de hoogste eisen aan de geluidskwaliteit, maar waarom zou je dan met minder genoegen nemen als je in het dagelijks leven van muziek geniet? Antelope Audio vroeg zich d.....meer »»

Behringer lenteoffensief

5 apparaten binnenkort te koop

Een tijdje weinig gehoord van Behringer maar nu zullen volgens hen binnenkort een aantal eerder aangekondigde synths ook echt te koop zijn: kopieën van de Taurus, Solina, Prophet 600, Sh-01 en de Moo.....meer »»

Gurus viert tiende verjaardag Echosex met Steve Lukather signature

Buizenpedaal met de klank van de Binson Echorec

Het Italiaanse Gurus maakt al sinds 2013 recreaties van de Binson Echorec met zijn serie Echosex pedalen. Dit jaar is het dus tijd voor een Anniversary versie en dat werd gelijk de signature van een v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken