De Musicmaker kersteditie is uit! Met ESNS- en Popronde-tips, interviews Vedran Mircetic, Candy Dulfer, en veel meer

Vandaag verschenen: 8 december 2022

Merknieuws 09-12-2022 14:12

In de januari-februari editie van Musicmaker, die ruim voor de kerstdagen is uitgekomen, vind je weer tal van artikelen die je als muzikant of producer zal inspireren!

Zoals het cover-interview met Candy Dulfer vanwege haar nieuwe album. Vedran Mircetic was hoofdgast op ons event Amsterdam Guitar Heaven. Hij wijdt uit over hoe de sounds van De Staat tot stand komen.

We testen in deze editie de Guild Surfliner gitaar, Ableton’s Note app, een kleine Fender amp, Orange gitaareffecten, een Akai MPC met toetsen en meer!

Verder: studiotips van Guido Aalbers, Poprondetips van Chris Moorman, een uitgebreid artikel over Eurosonic Noorderslag (de acts om naar ui te zien!), de studio van Charlotte Wessels en Bianca Vrind van Ivyvox.  

Check ook de extra web-artikelen bij bovenstaande onderwerpen op deze site. 

DECEMBERACTIE 50% KORTING
Als je deze Musicmaker nog niet hebt, misschien leuk als kerstcadeautje! Je kan 'm los bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl! We sturen op zonder verzendkosten. 

Ben je nog geen abonnee van Musicmaker, grijp dan nu je kans met de decemberactie: 50% korting als je nu een jaarabonnement neemt. Slechts € 23,70 voor een heel jaar! Klik hier

Of bestel de laatste vier edities ineens als kerstcadeau, de nieuwste editie voor € 7,95, de edities ervoor voor € 5,25. Klik hier.  

 

zoeken
zoeken