UK Drum Show 2023 groot succes - beursverslag en interview Art Cruz

UK Drum Show 2023 groot succes - beursverslag en interview Art Cruz

Grote beurs met veel productnieuws en superclinics van Art Cruz, Jojo Mayer, Cindy Blackman Santana en vele anderen

De UK Drum Show heeft de drumindustrie en de drummers weer bij elkaar gebracht. Zoveel werd duidelijk in Liverpool in het weekend van 30 september: een echt flinke drumbeurs, waar tal van grote fabrik.....meer »»

Nieuwe serie EKO gitaren: V-NOS Aire en V-NOS Tero

De nieuwste toevoeging aan de Original serie elektrische gitaren

De Aire en Tero modellen in deze nieuwe serie vintage ogende gitaren zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Black, Sunburst, Daphne Blue en Olympic White. .....meer »»

Fender Vintera II

Van Bass VI tot Competition Mustangs

Fender lanceert de Fender Vintera II serie. Zeg maar de Mexicaanse reissues van de klassieke modellen. Naast de te verwachten modellen als Telecasters, Stratocasters, Jazzmasters, Jaguars en Precision.....meer »»

Fender Audio

Nieuwe distributeur voor audioproducten

Dat je niet per se een gitarist of bassist hoeft te zijn om van Fenderproducten te genieten, bewijst Fender Audio: een spin-off van de instrument- en versterkerfabrikant. Fender Audio levert bluetooth.....meer »»

Yamaha FGDP-50/FGDP-30

Vingerdrummers

Yamaha komt met twee drumcontrollers die bedoeld zijn om met de vingers te worden bespeeld. Ze hebben er meteen een flinke set sounds ingestopt en op de 50 kun je zelfs je eigen samples drummen......meer »»

IK Multimedia presenteert iRig HD X

Uitgebreide en compacte interface

iRig HD X is het nieuwe vlaggenschip van de iRig gitaarinterfacefamilie, met de meeste functies. Deze nieuwe iRig interface heeft een volledig nieuwe behuizing met meerkleurige LED-signaalindicatoren .....meer »»

TC Electronic introduceert voorversterkerpedalen met Ampworx Series

Vintage en Hi-Gain

TC Electronic heeft in twee Ampworx series zes voorversterkerpedalen geïntroduceerd: drie in de Vintage serie en drie in de Hi-Gain serie......meer »»

Fender Mike Kerr Jaguar Bass

Signature voor Royal Blood frontman

Fender heeft een signature uitgebracht voor de bassist en zanger van Royal Blood: Mike Kerr. Deze is gebaseerd op het Custom Shop-model waar Kerr zelf mee speelt......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken