Geckotool; automatiseer je draaiknoppen

Geckotool; automatiseer je draaiknoppen

Motorautomatisering voor je apparatuur

Software kun je eenvoudig automatiseren in je daw maar ook voor fysieke draaiknoppen is er nu een oplossing met Geckotool.....meer »»

Markbass MB Octaver Raw Series

Octave-pedaal in een nieuwe uitvoering

Zoals eerder werd gezegd, 2019 is het jaar van Markbass. Versterkers, snoeren, snaren, basgitaren en nog veel meer. Het merk bracht jaren geleden al een octaver uit maar besloot deze in een nieuwe vor.....meer »»

Fender Songs app biedt meer dan 750.000 nummers om te leren

Vertraag tracks om te oefenen - compleet met teksten en akkoorddiagrammen

Voortbouwend op de online Fender Play les-app stelt de nieuwe Fender Songs app gebruikers in staat om hun favoriete nummers te oefenen, mee te spelen en uit te voeren op gitaar, ukelele of piano. .....meer »»

Universal Audio Apollo x4 en Twin X Thunderbolt 3 interfaces

Nieuwe Apollo desktop interfaces

Universal Audio presenteert twee nieuwe Thunderbolt 3 interfaces met nieuwe topkwaliteit converters en natuurlijk een dsp engine voor UA's realtime plug-ins.....meer »»

Markbass Pre-amp

Italiaans basmerk brengt compacte voorversterker uit.

We kunnen zeggen dat 2019 het jaar van Markbass is. Naast een nieuwe versterker, kabels en snaren komt het merk nu met een compacte voorversterker uit die op elke bas past......meer »»

Electra One Midi controller

12 draaiknoppen en touchscreen met parameterdisplay

Midi controllers met faders en knoppen zijn er al enorm veel. De Electra One valt echter op vanwege het touch display en de mogelijkheid om in totaal 216 parameters te bedienen van verschillende devic.....meer »»

Epifani DIST2 Bass Cabinets

Baskasten Italiaans gepimped

If it ain't broke, don't fix it. Of je kunt zeggen "if it ain't broke, don't break it". Je zou kunnen zeggen dat onze bassen en versterkers op het eerste gezicht niet zo veel zijn verandert de afgelop.....meer »»

Allereerste Chuck Berry signaturegitaar ooit

De Gibson Chuck Berry 1955 ES-350T is een historisch accuraat model

Gibson liet hem in januari al zien als preview tijdens de 2019 winter NAMM, maar nu is hij officieel te koop: het allereerste signaturemodel voor de eerste echte gitaarheld van de rock 'n' roll. Maak .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken