ESP F Series

ESP F Series

Nieuwe bassen voor de LTD serie.

Ze zien er niet uit als standaard Fender bassen en passen goed bij Goth en metalbands. ESP brengt een nieuwe serie bassen uit......meer »»

David Ellefson 30th Anniversary Concert Bass CBX V

Bassist en bouwer vieren 30 jaar samenwerking.

Het is een bekend gezicht, David Ellefson met een Jackson bas op het podium met Megadeath. Deze samenwerking is nu 30 jaar jong, tijd om te vieren!.....meer »»

Koop een Taylor en krijg een Baby...eh...Taylor!

Taylor Days Europe

De lenteactie van Taylor Guitars is dit keer wel heel leuk: bij aankoop van een Taylor gitaar krijg je een Baby Taylor cadeau!Actie loopt tot 3 mei 2020! .....meer »»

Crumar lanceert Mojo Classic

Ook in desktopversie

Het Italiaanse Crumar maakte al een zeer goede indruk met de Mojo: een lichte en authentiek klinkende Hammond-kloon. De Mojo Classic is een helemaal opnieuw ontworpen opvolger, die juist weer in een m.....meer »»

Arturia stelt de iSpark drum-app gratis ter beschikking

Cadeautje van Arturia in tijden van corona

De iSpark is een drum-app voor iPad van Arturia die er al een tijdje is, maar nu dus helemaal gratis te downloaden is voor iOS. Lekker beats maken op de bank dus!.....meer »»

Fender gaat terug naar het begin met 70th Anniversary Broadcaster

Het originele twee-pickup model dateert van voor de Telecaster

Leo Fender had een talent om de zaken al vroeg op orde te krijgen - en voor velen is wat we kennen als de Telecaster het ultieme statement in tijdloos gitaarontwerp. De vorm werd in 1950 uitgebracht .....meer »»

LD Systems lanceert de ICOA-serie PA-speakers cq Floormonitors

Breed inzetbaar door draaibare hoorn

Op NAMM 2020 presenteerde LD Systems de ICOA-serie PA-speakers annex Floormonitors. Ze zijn nu verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit passieve en actieve versies en verschillende formaten. Bijzonder is dat .....meer »»

Nieuwe mini-PA cq monitor van JBL, de EON One Compact

Groot klinken, weinig tillen

De JBL EON-serie bestaat uit een aantal erg interessante monitors en (mini-)PA’s. Het nieuwste - en kleinste - familielid is de JBL EON One Compact. Een zeer compacte actieve monitor, maar wel eentj.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken