Productnieuws 2021: Ampeg SVT-VR Classic plugin

Productnieuws 2021: Ampeg SVT-VR Classic plugin

Download de SVT-plugin gratis!

Plugin Alliance komt in samenwerking met Ampeg en Brainworx Advanced IR Technology met een plugin van de SVT-VR Classic — en deze is tijdelijk gratis! Bijzonder is dat alleen kanaal 2 beschikbaar is.....meer »»

Productnieuws 2021: Mackie Onyx

Vier nieuwe analoge mixers met usb interface

Mackie voegt vier nieuwe mixers toe aan de analoge Onyx lijn. Ze zijn vooral bedoeld voor livetoepassingen en homestudio's.....meer »»

Productnieuws 2021: Korg wavestate en Drumlogue

Grotere versie van FM synth en analoog/digitale drummachine aangekondigd

Bij Korg draaien ze overuren! Na de ARP2600M, miniKORG 700 FS en ModWave kondigen ze nu een grotere versie van de Wavestate en een compleet nieuwe hybride drumcomputer aan.....meer »»

Productnieuws 2021: McDSP Royal Mu en Royal Q

Twee nieuwe plug-ins voor Analog Box APB

In Interface 243 kun je onze test van McDSP's APB lezen. Voor deze processor zijn nu twee nieuwe plug-ins aangekondigd.....meer »»

Productnieuws 2021: ZenDAW Cloudkeys

Touch controller software voor Reason

ZenDAW maakte al software waarmee je een Windows touchscreen als Cubase, Nuendo of Bitwig controller kunt gebruiken. Nu doen ze hetzelfde voor Reason .....meer »»

Productnieuws 2021: Kurzweil K2700

Het K-series workstation is terug

Met de K2000 en K2500 workstations maakte Kurzweil furore in de jaren 90. Nu hebben ze het K2x-concept een stevige make-over gegeven met als resultaat de K2700.....meer »»

Productnieuws 2021: Black Lion Audio Revolution 2x2

stereo usb audio interface

Black Lion Audio is een Amerikaans merk dat tot nu toe compressors en preamps maakte. Nu introduceren ze hun eerste audio Interface.....meer »»

Productnieuws 2021: Antelope Audio Zen Go

De kleinste Antelope interface met dsp chip

Antelope breidt zijn collectie audio interfaces uit met de usb-C Zen Go, compact maar compleet en natuurlijk met dsp voor de eigen Synergy Core plug-ins.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken