Oproep van Buma Cultuur en steunmaatregelen van BumaStemra

Oproep van Buma Cultuur en steunmaatregelen van BumaStemra

Draai Nederlandse muziek op de radio! - in tijden van corona

Veel muzikanten opperden het de afgelopen weken al: laat de radio muziek van Nederlandse makelij draaien, dan verdienen muzikanten in deze moeilijke tijd tenminste nog wat geld via de auteursrechten. .....meer »»

Play, Create, Connect met gratis Positive Grid BIAS FX Mobile

in tijden van corona

Positive Grid nodigt muzikanten uit om de volledige versie van BIAS FX Mobile gratis te downloaden. Muzikanten thuis en iedereen die wil creëren kan BIAS FX Mobile downloaden - en alle expansiepacks,.....meer »»

Hit The Tone - spel en sound van gitaarklassiekers uitgelegd

Guillaume van Thomann neemt de beste gitaarnummers onder de loep - in tijden van corona

Hit The Tone is een nieuwe serie gitaarlessen van Thomann, waarbij Guillaume allerlei gitaarklassiekers ontleedt, van Little Wing en Whole Lotta Love tot Numb en Jungle. In dit artikel zetten we alle .....meer »»

#YouFollowMeIFollowYou

Help elkaar aan 1000 YouTube-abonnees - in tijden van corona

Voor muzikanten vallen de inkomsten uit optredens nu weg en uit lesgeven grotendeels ook. #YouFollowMeIFollowYou is een sympathieke actie om ervoor te zorgen dat we toch nog wat inkomsten uit YouTube .....meer »»

Release van de week: Kuenta - In We Zone

Vandaag verschenen: 3 april 2020

Een nieuwe ep van de band rond zanger-percussionist Roel Calister. De formatie Kuenta i Tambú, die in 2011 definitief doorbrak met een feestelijke en door en door positieve mix van traditionele Antil.....meer »»

Tivoli elke dag live op Facebook

Bekijk concerten in tijden van Corona

"Het is stil in TivoliVredenburg. Om deze concertloze dagen door te komen gaan we dagelijks 'live' via ons Facebook-kanaal om 20.00 uur." Aldus de website van de Utrechtse concertzaal Tivoli......meer »»

boz Digital Labs - virtuele bandleden in een gratis plug-in

Studio Companion in tijden van corona

Isolatie, depressie, paniek, doemdenken... De Hoogste Tijd voor wat mentale ondersteuning van medebandleden als je alleen in je studio zit. Dat kan nu ook virtueel dus veilig met Studio Companion......meer »»

Gratis webinars #Dontstoptheeducation van de Sennheiser SoundAcademy

Cursussen microfoonbasis, wireless systemen, mixing en meer - in tijden van Corona

De Sennheiser SoundAcademy biedt vanwegen de corona-crisi wereldwijd gratis professionele webinars voor pro-audiotraining en productdemonstraties aan......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken