Korg Germany Pyjama Cookbook

Korg Germany Pyjama Cookbook

De favoriete gerechten van synthspelers en fabrikanten

We zijn soms zo druk met produceren dat we vergeten om (gezond) te eten. Met het Pyjama Cookbook helpen bekende synthhelden en fabrikanten je met handige recepten.....meer »»

Spannende geluiden vanuit het Q-Lab

Premiere: een ode aan David Bowie door Sven Ratzke

Het vaccin tegen het coronavirus laat nog even op zich wachten. Ondertussen blijkt hoezeer kunst en cultuur gemist wordt in onze samenleving. In het Q-Lab wordt gewerkt aan een middel wat euforie, ins.....meer »»

Bax Music e-Days online event 22-29 mei - de Musicmaker-selectie

Livestreams met workshops, Q&A's en demodrops.

Bax Music organiseert elk jaar in mei een groot event met clinics en concerten. Dat kan nu even niet, dus organiseert Bax - inmiddels 13de op de ranglijst van 's werelds grootste muziekwinkels - een o.....meer »»

De Katana MkII amps voorgesteld

Video's ter introductie - Plus test van de Katana-50 MkII

Eind vorig jaar kwam Boss met het nieuws dat ze hun populaire Katana serie gitaarversterkers gingen vernieuwen. De MkII serie is inmiddels goed leverbaar en we hebben alle ins en outs op een rijtje ge.....meer »»

Release van de week: Firewind - Firewind

Vandaag verschenen - 15 mei 2020

Na het meesterlijke 'Immortals' (2017) zag Griekse meestergitarist Gus G zowel zanger Henning Basse als toetsenist Bob Katsionis de band verlaten. Tijd voor een nieuw begin dus, met 'Firewind' als eer.....meer »»

Suzi Quatro 30 mei op tv

Documentaire bij Uur Van De Wolf

Het Uur van de Wolf zendt eind deze maand de vorig jaar verschenen documentaire over Suzi Quatro uit. Je kon hier al eerder lezen over deze docu en nu kan je hem dan eindelijk zien......meer »»

Ruud Fieten scoort airplay vanaf vakantieadres

Naar aanleiding van misverstand single opgenomen

Op zijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk kreeg hij een voicemail-bericht van Radio Drenthe: of hij die middag een radio-interviewtje wilde doen in verband met zijn nieuwe single. Maar hij had helemaal .....meer »»

Release van de week: Lettuce - Resonate

Vandaag verschenen - 8 mei 2020

Funk to the max! De nieuwe Lettuce is uit. Resonate is het zevende album van deze band uit Denver, die al sinds 1992 bestaat in vrijwel dezelfde formatie......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken