Power to the Pipo

Nieuw album en een verse video

Muzieknieuws 27-11-2020 19:11

'Power to the Pipo serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve improvisatie, gegarneerd met rauwe vibes, veel humor en altijd met een hoog dansgehalte', vertelde bassist Luc Pustjes over deze band uit het Diepe Zuiden. In de aanloop naar een nieuw album heeft de band een verse video online geplaatst en die zie je als eerste bij Musicmaker.

In elke editie van Musicmaker worden er drie Popronde-acts uitgelicht en onlangs was Power to the Pipo een van deze bands. Het webartikel dat we plaatsten, lees je via deze link

De band heeft een nieuw album opgenomen, met de titel Spetters. Voor de fans van het eerste uur houden ze, als gevolg van de corona-maatregelen, een (te) klein pre-release feestje in Doornroosje, Nijmegen. Helaas is deze al helemaal uitverkocht. De officiële release van het album laat dus nog even op zich wachten en zullen de heren later bekend maken, maar voor degene die niet kunnen wachten op de nieuwe muziek is het fysieke album al voor de kerst te koop.

En, en, en: De band stuurt vandaag al een nieuw nummer de wijde digitale wereld in, met de titel Come With Me. Het gaat over het ontstaan van de band en hoe de levens van de verschillende bandleden er uitzagen, voordat de band gevormd werd. In deze hypnotiserende track heeft de voodoo-master de verschillende bandleden bij elkaar gebracht. Het doel van het nummer is om iedereen aan te steken met het virus. Nee, niet met het coronavirus, maar met het Pipovirus!

Kortom: denk even héél goed na, voordat je op play drukt:

 

zoeken
zoeken