Boss TB-2W

Boss TB-2W

Terug naar de roerige jaren zestig met de Sola Sound Tone Bender

Boss werkt samen met Sola Sound voor de Boss TB-2W: een van de pedalen waarop we niet kunnen wachten. Het nieuwe fuzzpedaal is gebaseerd op de beroemde Sola Sound Tone Bender Mk. II van halverwege de .....meer »»

Release van de week: Michelle David & The Gospel Sessions - It’s A Soulful Christmas

Vandaag verschenen - 4 december 2020

In het kerstnummer van Musicmaker, uit op 17 december, tref je de feature ‘Kerstmuziek - Van kluit tot piek: zo maak je een kerstplaat!’ Met tips van Trijntje Oosterhuis, Clean Pete, Tom Smith van.....meer »»

Meer Epiphone-nieuws

De terugkeer van de archtops

In ons interview met Gibson-baas JC Curleigh - je vindt een link naar de video in dit nieuwsbericht - kon je al horen dat er veel meer met Epiphone gaat gebeuren. Vorige week lanceerden we de solidbod.....meer »»

Fender Tash Sultana Stratocaster

Signature voor Australische topgitariste

Tash Sultana is zo groot dat ze in Nederland de Ziggo Dome uitverkoopt. De Australische - die vaak met een loopstation speelt - krijgt van Fender haar eigen signature-model, dat per direct verkrijgbaa.....meer »»

GrooveTech Mini-Multi

Een must-have en een leuk cadeautje

De afgelopen jaren probeerden - en kochten - we de metalen en kunststof versie van de multitool van GrooveTech. Met dit handige apparaatje heb je eigenlijk alle gereedschap bij je die je nodig hebt vo.....meer »»

Bas studeren in Londen? Bekijk mogelijkheden op de Open Evening Online do 3 december

BA Music Performance & Industry programme met Pete Randall (Adele)

Op donderdag 3 december, van 19.30-21.30 kun je online de Open Dag volgen om te kijken of je bas wilt gaan studeren in Londen met het BA Music Performance & Industry programme van het Trinity Laban Co.....meer »»

Power to the Pipo

Nieuw album en een verse video

'Power to the Pipo serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve improvisatie, gegarneerd met rauwe vibes, veel humor en altijd met een hoog dansgehalte', vertelde bassist Luc .....meer »»

Keeley Hydra Tremolo en Reverb

Veelzijdig stereopedaal

Toen de Eccos Delay/Looper verscheen was al duidelijk dat het een bijzonder handzaam concept was met veel mogelijkheden. Niet vreemd dat dezelfde lay-out is gebruikt voor de nieuwe Hydra Stereo Reverb.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken