NAMM Show in januari is gecancelled

NAMM Show in januari is gecancelled

Believe in Music komt ervoor in de plaats

In juni meldde de NAMM, organisator van de NAMM show in Anaheim, Los Angeles, dat ze alles op alles zouden zetten de muziekbeurs doorgang te laten vinden. Gisteren berichtte directeur Joe Lamond dat h.....meer »»

Fleetwood Mac-mede-oprichter Peter Green overleden

Green was een van de belangrijkste gitaristen van de Britse bluesexplosie uit de jaren zestig

Fleetwood Mac-mede-oprichter Peter Green is afgelopen weekend overleden. Een verklaring van advocaten namens de familie van de gitarist bevestigt dat hij in het weekend in zijn slaap is heengegaan. Gr.....meer »»

Corona zet een streep door de magie van het poppodium

Erg goed item op Een Vandaag met Wies, Berend Schans en Jolanda Beyer

Alles wat een poppodium uniek maakt, is verdwenen door de coronamaatregelen. De magie tussen publiek en artiesten is ver te zoeken en de poppodia zitten in zwaar weer. Kersverse directeur van het Patr.....meer »»

Nieuwe Offset modellen in Fender Player Serie

Mustang, Dou-Sonic en Mustang Bass

Fender brengt vijf nieuwe modellen uit in de Player Serie. De vier gitaren en basgitaar zijn allemaal shortscale modellen met een offset body. Met deze modellen worden gelijk nieuwe kleuren geïntrodu.....meer »»

Cory Wongs Plugin

Funkgitaar- en bassounds van Neural DSP

Neural DSP heeft aan zijn lijst van plugins de Archetype toegevoegd, met de versterker- en effectsounds die Cory Wong het liefst gebruikt. En, het is niet alleen geschikt voor gitaar, maar werkt ook p.....meer »»

Homestead voor Danny Vera

Dreadnought en OM

Homestead, het gitaarmerk uit Heemstede met eigen productie in Indonesië, brengt dit jaar een signaturemodel uit voor gitarist en zanger Danny Vera. .....meer »»

Zes vragen aan Mario Goossens

'Toewijding aan je werk, dát is succes'

Mario Goossens (48) kennen we vooral als drummer van de Belgische rockformatie Triggerfinger. Hij is ook een zeer productieve songwriter en producer, die naast nummers voor andere artiesten ook veel m.....meer »»

Interview: Marcus King

Van buitenbeentje naar Golden Boy

Marcus King is een fenomeen in de gitaarwereld. Hij was al fulltime-muzikant toen hij nog leerplicht had en wordt nu - nog maar net 24 jaar - al op handen gedragen door de groten der aarde. Musicmaker.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken