Jared James Nichols bluesrock-sessie en interview over zijn speelstijl en gear

Jared James Nichols bluesrock-sessie en interview over zijn speelstijl en gear

Presentatie van zijn signature Blackstar amp

Op 15 juni 2019 was bluesrockgitarist Jared James Nichols in Amsterdam voor een Blackstar clinic. Met Gitarist namen we de kans waar een video-interview te doen voor onze Aquarium Sessions en een erg .....meer »»

Brainworx Ampeg V-4B bass amp plug-in

Befaamde buizen basversterker nu ook als plug-in

De Ampeg V-4B was in de jaren 70 een van de populairste basversterkers. Brainworx heeft er nu een plug-inversie van gemaakt.....meer »»

Q-Factory Basement Sessions

Een podium voor aanstormend talent

Muzikantenhotspot Q-Factory in Amsterdam, waar ook Musicmaker kantoor houdt, introduceert deze zomer een nieuw podium voor aanstormend talent, genaamd Q-Factory Basement Sessions......meer »»

Release van de Week: KOKOKO! - Fongola

Vandaag verschenen - 5 juli 2019

Neem een groep Congolese muzikanten, ongehinderd door kaders of conventies, en laat die muzikaal apenkooien met een Franse electro-producer als overprikkelde, maar enthousiaste gymleraar. Zo klinkt he.....meer »»

Hughes & Kettner brengt Black Spirit 200 uit als combo

Bijzondere constructie geeft groot geluid

Hughes & Kettner heeft de tweede versterker uitgebracht met de Spirit klanktechnologie: de Black Spirit 200 Combo. Daarnaast is ook het 1x12 TS 112 Pro kabinet uitgebracht, gebaseerd op de geavanceerd.....meer »»

Soundbrenner Core - metronoom, decibelmeter, tuner en smartwatch in een

Draagbare metronoom nu met vier functies

De Soundbrenner Pulse gaat inmiddels alweer een paar jaar mee. De draagbare metronoom, die je een puls laat voelen in plaats van een klik laat horen werd in die tijd behoorlijk goed verkocht. Maar als.....meer »»

Winkelketen Keymusic gered: doorstart een feit!

Primeur: eerste interview met nieuwe eigenaar Jan t Hoen

Jan t Hoen van Hoad Holding is de nieuwe eigenaar van Keymusic. De ontwikkelaar en belegger, tevens eigenaar van muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam en drummer van Wild Romance, heeft een doors.....meer »»

Release van de Week: The Aristocrats - You Know What?

Vandaag verschenen - 28 juni 2019

The Aristocrats kun je met recht een superband noemen. De drie leden verdienden hun sporen al ruimschoots met andere bands en projecten. Er is een dvd en vandaag verschijnt het nieuwe album. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken